Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF3930

SYDÄN PYÖRÄTELINE, Runkolukittava, syväperustus ilman betonia

Tämän päivän trendin mukainen pyöräteline, johon pyörä lukitaan rungosta kiinni. Sydän on muotoiltu nimensä mukaisesti sydämen muotoiseksi ja paksurenkaisillekin maastopyörille löytyy kunnollinen tuki. Telinettä voidaan käyttää yksinään tai useamman telineen ryhmänä. Telineeseen mahtuu kaksi pyörää; yksi pyörä vasemmalle puolelle, jolloin käytössä on muotoiltu eturengastuki ja toinen pyörä toiselle puolelle telineen runkoa vasten. Suositeltava telineiden välinen vapaa etäisyys on 60-80 cm. Tuote NF3930 asennetaan syväperusteisesti ilman betonia toimitukseen sisältyvän maahan upotettavan asennuslevyn avulla. Rinnakkaisversio NF3931M asennetaan syväperusteisesti betonoimalla tai pinta-asennuksena kovaan alustaan kiinni pulttaamalla.
Metalliosat
Musta RAL 9005 Tummanvihreä RAL 6012 Tummanharmaa RAL 7024 Punainen RAL 3020
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  910
 • Tuotteen leveys, mm
  220
 • Tuotteen korkeus, mm
  830

Värit

Metalliosat
 • Musta RAL 9005 Musta RAL 9005
 • Tummanvihreä RAL 6012 Tummanvihreä RAL 6012
 • Tummanharmaa RAL 7024 Tummanharmaa RAL 7024
 • Punainen RAL 3020 Punainen RAL 3020

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Asennus kiinnityslevyllä

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun