Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Inklusiivinen
YA3550

SUTU

Sutu on interaktiivinen palloseinä, joka sisältää iskuherkkiä paneeleita, jotka mittaavat ja reagoivat pallon osumiin. Väkkyvät LED-valot ja kaiuttimet antavat pelaajille palautetta ja kannustusta. Vakiona mukana on aina ainakin 10 erilaista peliä. Hauskassa Sutussa useat haastavat pelit motivoivat käyttäjiä; liikkumaan, harjoittelemaan ja kehittämään taitojaan. Sutu houkuttelee ulos myös lapsia ja nuoria, jotka eivät välttämättä ole kiinnostuneita perinteisistä joukkuelajeista. Sutu on erinomainen myös jalkapallotaitojen kehittämiseen, ja se yleensä se voidaan asentaa myös olemassa olevan areenan yhteyteen. Sutu on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä 552€ lisämaksusta, vakioväri on punainen RAL3000.
KATEGORIA
Turvallisuustiedot
EN 1176-1, EN 15312 TÜV
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    3246
  • Tuotteen leveys, mm
    444
  • Tuotteen korkeus, mm
    2168

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun