Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF7202-1

STRÖGET PENKKI SELKÄNOJATON JATOBA PINTA-ASENNUS

Klassinen ja hienostunut Ströget on vuodesta toiseen suosittu vaativien kohteiden kalustesarja. Puurimojen pinnan pyöristys antaa Strögetille omaleimaisen ilmeen ja samalla pehmentää istumatuntumaa. Asennus on syväperusteinen tai vapaasti seisova. Materiaali on maalattua mäntyä, vakiovärit tumman- ja vaaleanruskea, teak, harmaa, tummanvihreä ja puunvärinen Linax-käsittely. Materiaalivaihtoehtona on myös Jatoba-kovapuu, jolloin väri on vaaleahkon ruskea, joka vuosien mittaan "kelottuu" harmaaksi. Metalliosien vakiovärit ovat musta RAL9005, tummanharmaa RAL7024 ja harmaa RAL7042. Penkkien ja pöytien lisäksi samaan sarjaan kuuluvat Ströget-pyörätelineet, aidat ja ajonestopollarit.
KATEGORIA
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1800
 • Tuotteen leveys, mm
  470
 • Tuotteen korkeus, mm
  450

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  free_standing

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun