Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Inklusiivinen
YA3500

SONA

Sona on interaktiivinen peli, jossa käytetään liikettä ja ääntä. Suuren oranssin kaaren yllä oleva liikekamera rekisteröi pelaajien liikkeet erityisesti suunnitellulla pelialustalla. Liikkumalla voi pelata eri pelejä. Palautteen antoon peleissä käytetään musiikkia ja ääniä. Näin pelaamisesta tulee ainutkertaista! Yhdeksän erilaista peliä takaavat pitkäaikaisen peli-ilon. Sonat ovat koko perheen suosikkeja, kun sekä lapset että vanhemmat viettävät aikaa musiikin pyörteissä. Sonan kaari on saatavilla kaikissa RAL-sävyissä 827 € lisämaksusta, vakioväri on oranssi RAL2000.
KATEGORIA
Turvallisuustiedot
EN 1176-1 TÜV
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    4965
  • Tuotteen leveys, mm
    3800
  • Tuotteen korkeus, mm
    3782

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun