Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
made in finland
CT-PFU0000

ROSKAKORIN UPPOJALUSTA 60-100, SYVÄPERUSTUS

Maahan upotettava teräsjalusta roskakorien kiinteään asennukseen, käytetään CT/Kita-roskakorien 60 ja 100 -malleissa. Uppojalustan avulla roskakorit ankkuroidaan helposti ja tukevasti paikoilleen ilman betonia. Jalusta asennetaan kaivettuun kuoppaan siten, että n.10 cm osuus jää näkyviin maanpinnalle roskakorin sokkeliksi. Kuoppa täytetään ja tiivistetään ja myös jalustan sisälle kannattaa kaataa kaivuumaata asennustukevuuden lisäämiseksi. Roskakori kiinnitetään pohjan läpi ulkokehän reijistä jalustaan. Jalusta on terästä ja jauhemaalataan ylensä samaan sävyyn roskakorin kanssa. Mitat 400x400 mm.

Ladattavat tiedostot
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun