Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-PRST

ROSKAKORIN UPOTETTAVA PYLVÄS RST

Upotettava pylväs 30 ja 60 litran roskakoreille ruostumatonta terästä. Pylväässä on kiinnikelaipat roskakoria varten valmiina, joten erillisiä kiinnittimiä ei tarvita. Vakiovärit tummanharmaat, tummanvihreä ja ruostumaton teräs, tuotenumerot CT-P7021, CT-P7024, CT-P6012 ja CT-PRST. Tavallisesti pylväässä käytetään samaa väriä kuin itse roskakorissakin ja vakiovärien lisäksi tarjolla on runsaasti erikoisvärejä (CT-P0000). Pylvään kanssa suosittelemme käytettäväksi upotettavaa betoniperustusjalkaa nro CT-C01, jolloin pylvään ja roskakorin asentaminen käy helposti kuoppa kaivamalla ja täyttämällä.
Ladattavat tiedostot
Metalliosat
Ruostumaton teräs
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    1200
  • HALKAISIJA, MM
    60

2D & 3D DWG tiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun