Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-AS6012

ROSKAKORIN SIVUTUHKAKUPPI VIHREÄ RAL6012

Sivutuhkakuppi kiinnitetään roskakorin kylkeen, jolloin roskakorin käytettävyys ja turvallisuus paranevat, kun tumpeille on erillinen säiliö. Sivutuhkakupin tiivis rakenne ja pieni tumppiaukko pitävät savut sisällään. Tyhjennys tapahtuu lukittu pohjaluukku avaamalla, avain on sama kuin itse roskakorissakin. Sama tuhkakuppimalli käy kaikkiin CT-roskakorien kokoluokkiin 30, 60 ja 100. Vakioväreinä harmaat RAL7021 ja RAL7024, vihreä RAL6012 ja ruostumaton teräs RST. Erikoisvärit roskakorien tapaan asiakkaan oman värivalinnan mukaan. Tuhkakuppi kiinnitetään edestä katsottuna roskakorin vasemmalle sivulle, kiinnityspultit ovat mukana paketissa.
Ladattavat tiedostot
Metalliosat
Tummanvihreä RAL 6012
* * Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    500
  • HALKAISIJA, MM
    112

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun