Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-WRST

ROSKAKORIN SEINÄKIINNITYSRAUTA 30-60 RST

Seinäkiinnitysrauta 30 ja 60 litraisten roskakorien seinäkiinnitykseen ruostumattomasta teräksestä, tätä käytetään myös maalattujen roskakorien kiinnittämiseen. Seinäkiinnitysraudan seinän puoleinen sivu on suora ja roskakorin puoleinen sivu kaareva, jolloin roskakori pysyy tiukasti paikoillaan. Myös paloturvallisuuden kannalta on hyvä pitää roskakori hieman irti seinästä. Roskakorin kiinnityspultit sisältyvät toimitukseen mutta seinään kiinnityspultit eivät sisälly.
Metalliosat
Ruostumaton teräs
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen leveys, mm
    170
  • Tuotteen korkeus, mm
    270

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun