Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-C01

ROSKAKORIN PYLVÄÄN BETONIPERUSTUSJALKA

Roskakorin pylvääseen sopiva maan alle upotettava betoniperustusjalka, jonka avulla pylväs pysyy kiinteästi paikoillaan ilman betonivalutöitä. Korkeus 500mm ja aukko 60mm pylvästä varten, aukossa on muovinen lukitusrengas. Betonijalkaa varten kaivetaan 500mm syvyinen kuoppa, johon betonijalka upotetaan siten, että yläreuna tulee maanpinnan tasoon tai hieman alle. Täyttömaa tiivistetään huolellisesti varsinkin roskakorin puolelta, koska roskakorin paino pyrkii vetämään tolppaa vinoon.
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    500
  • HALKAISIJA, MM
    230

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun