Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-AS0000

ROSKAKORIN CT-SIVUTUHKAKUPPI ERIKOISVÄRI

Sivutuhkakuppi kiinnitetään roskakorin kylkeen, jolloin roskakorin käytettävyys ja turvallisuus paranevat, kun tumpeille on erillinen säiliö. Sivutuhkakupin tiivis rakenne ja pieni tumppiaukko pitävät savut sisällään. Tyhjennys tapahtuu lukittu pohjaluukku avaamalla, avain on sama kuin itse roskakorissakin. Sama tuhkakuppimalli käy kaikkiin CT-roskakorien kokoluokkiin 30, 60 ja 100 ja myös Kita-sarjaan. Asennus onnistuu myös jälkikäteen. Vakioväreinä harmaa RAL7024 ja vihreä RAL6012 sekä ruostumaton teräs RST. Erikoisvärit roskakorien tapaan asiakkaan oman värivalinnan mukaan tapauskohtaisella lisämaksulla. Tuhkakuppi kiinnitetään edestä katsottuna roskakorin vasemmalle sivulle, kiinnityspultit ovat mukana paketissa.
Metalliosat
Erikoisväri
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    500
  • HALKAISIJA, MM
    112

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun