Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-C02

ROSKAKORIN BETONIJALUSTA, PINTA-ASENNUS 60-100

Tukeva betonijalusta 60 ja 100 litraisten roskakorien pinta-asennukseen. Roskakori kiinnitetään pulteilla pohjan reikien läpi betonijalustan vastakappaleisiin ja jämäkkä kokonaisuus on valmis käyttöön. Betonijalustan korkeus on 150 mm, halkaisija 380 mm ja paino 40 kg. Ulkokehällä on kuusi sisäkierteistä "vemaa", joilla kiinnitys pysyy tiukkana, ei heilu eikä hölsky. Keskellä on varmuuden vuoksi vielä kolme reikää vanhanmallisen cityroskakorin kiinnitystä varten.
Ladattavat tiedostot
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    150
  • HALKAISIJA, MM
    380

Tietoa asennuksesta

  • Perustusvaihtoehdot
    Vapaasti seisova

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun