Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
made in finland
Uutuus
060141M

PARK FINNO LAMINATE PENKKI, SELKÄNOJATON

Park-penkit ovat Suomen suosituimpia penkkejä ja syystäkin. Ne ovat tyylikkäitä ja kestäviä, vaativiin olosuhteisiin valmistettuja kalusteita, joiden käyttömukavuus on erinomainen. Istuintason korkeapainelaminaatti kestää säätä, kolhuja ja ilkivaltaa erinomaisesti eikä materiaali vaadi vuosittaista huoltoa. Laminaatin voit valita Lappsetin Finno-leikkivälineiden teemavärien mukaiseksi; lime, harmaa, punainen, sininen tai fuksia minkä lisäksi myös keltainen ja tummanharmaa väri löytyvät. Kalusteita voi käyttää vapaasti seisovana, pultata jalkojen läpi kovaan alustaan kiinni tai ankkuroida syväperustussarjan 708106 avulla maahan. Penkin leveys on 1520 mm.
KATEGORIA
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1520
 • Tuotteen leveys, mm
  485
 • Tuotteen korkeus, mm
  440
 • SUURIN OSA, MM
  1520
 • PAINAVIN OSA, KG
  6,5

Tietoa asennuksesta

 • NETTOPAINO, KG
  34,07

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun