Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Uutuus Inklusiivinen
060400

OASIS-TURVAKEINU, Esteetön

Vastakkain istuttava esteetön neljän hengen turvakeinu, johon siirtyminen ja josta pois siirtyminen on turvallista ja miellyttävää. Keinun lattiaelementissä on patentoitu jarrumekanismi, joka lattialle astuttaessa pysäyttää keinun liikkeen pehmeästi. Keinun liike jatkuu, kun lattialta astutaan pois istumalla keinun penkille tai ulos keinusta. Lattian ja keinun vakaus on kaikille mukavuustekijä mutta osalle turvallisuustekijä. Sade- ja aurinkosuojana toimii valoisa polykarbonaattikatto ja lisävarusteena keinuun saa alumiinisen rampin pyörätuolin ja rollaattorin käyttäjiä varten niin julkisissa puistoissa kuin kotipihan rauhassa. Keinu toimitetaan osina ja kootaan ja asennetaan mukana toimitettavien asennusohjeiden mukaisesti kovalle tasaiselle alustalle. Runko on teräsprofiilia, väri tummanharmaa RAL7024 ja istuimet lämpökäsiteltyä puuta.
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2250
 • Tuotteen leveys, mm
  2250
 • Tuotteen korkeus, mm
  2400

Tietoa asennuksesta

 • Asennusaika (1 hlö), h
  16

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun