Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CL60-6012

KITA 60 ROSKAKORI, VIHREÄ

Uutta designia ja toimivuutta puistoon, pihalle ja city-ympäristöön. Kita-roskakorissa on erityisen leveä suuaukko ja pitkälle ulottuva lippa suojaa sisältöä sateelta ja pitää lintujakin loitommalla. Esikuvansa Helsingin kaupunkiroskakorin tapaan Kita on tyylikäs, helppokäyttöinen ja kaikin puolin turvallinen valinta. Kiinnitysvarusteina ovat samat seinä-, pylväs-, betonijalusta- ja tolppakiinnikkeet kuin Kaupunkiroskakoreissakin, vanha kiinnitys voi jäädä paikoilleen ja vain roskakori vaihdetaan. Materiaali on 2mm kuumasinkittyä rakenneterästä jauhemaalattuna, vakiovärit ovat tummanharmaa RAL7024 ja tummanvihreä RAL6012. Sisäastia on sinkittyä terästä ja lisävarusteena kylkeen voi kiinnittää putkimallisen sivutuhkakupin CT-AS6012.
Metalliosat
Tummanvihreä RAL 6012
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen korkeus, mm
    720
  • HALKAISIJA, MM
    400

Tietoa asennuksesta

  • Perustusvaihtoehdot
    Syväperustus, Vapaasti seisova, Asennus olemassa olevaan tolppaan, Seinään kiinnitettävä

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun