Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
EU1700

ISOLA PENKKI, KOVAPUU

Yli kolmemetrinen Isola-penkki on yksinkertaisen linjakas ja jämäkkä tyylikaluste vaativaan ympäristöön. Suorakaiteen muotoisen perusmallin päätyjä voidaan myös viistää, jolloin peräkkäisiä penkkejä voi yhdistää ja kääntää ympäristön muotoa mukaillen esimerkkikuvan mukaisesti. Puuosat ovat tiivistä kovapuuta (hard wood), joka ei ime itseensä kosteutta ja kestää käsittelemättömänä vuosikausien käyttöä ilman huoltoa. Käsittelemätön kovapuu on aluksi väriltään vaalean ruskea ja "kelottuu" pikkuhiljaa harmaaksi. Maalattuna kovapuu vaatii olosuhteista riippuen jopa vuosittaisen huoltomaalauksen, joten suosittelemme kovapuuta käsittelemättömänä. Metalliosat ovat sinkitynväristä terästä sellaisenaan tai jauhemaalattua terästä, vakioväri tummanharmaa RAL7016.
KATEGORIA
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    3135

Tietoa asennuksesta

  • NETTOPAINO, KG
    185

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun