Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-AWRST

CT SEINÄTUHKAKUPPI RST

Toimiva ja turvallinen seinätuhkakuppi vaativiin kohteisiin. Tuhkakupin tiivis rakenne ja pieni tumppiaukko pitävät savut sisällään. Tyhjennys tapahtuu lukittu pohjaluukku avaamalla, avain on sama kuin CT-sarjan roskakorissakin. Tuhkakupin voi kiinnittää myös omaan tolppaan CT-PARST, jolloin sen voi sijoittaa itsenäisesti kauemmaksi seinästä tai katoksista.Vakioväreinä harmaa RAL7024, vihreä RAL6012 ja ruostumaton teräs RST. Erikoisvärit roskakorien tapaan asiakkaan oman värivalinnan mukaan tapauskohtaisella lisämaksulla. Korkeus 500mm, halkaisija 120mm ja tumppiaukko 25mm.
Ladattavat tiedostot
Metalliosat
Ruostumaton teräs
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun