Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-P6012

CT ROSKAKORIN UPOTETTAVA PYLVÄS RAL6012

Upotettava pylväs 30 ja 60 litran CT- ja Kita-roskakoreille. Pylväässä on kiinnikelaipat ja pultit roskakoria varten valmiina, joten erillisiä kiinnittimiä ei tarvita. Vakiovärit tummanharmaa, tummanvihreä ja ruostumaton teräs. Tavallisesti pylväässä käytetään samaa väriä kuin itse roskakorissakin ja vakiovärien lisäksi tarjolla on runsaasti erikoisvärejä (CT-P0000) tapauskohtaisella lisämaksulla. Pylvään kanssa suosittelemme käytettäväksi upotettavaa betoniperustusjalkaa CT-C01, jolloin pylvään ja roskakorin asentaminen käy helposti kuoppa kaivamalla ja täyttämällä.
Ladattavat tiedostot
Metalliosat
Tummanvihreä RAL 6012
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

  • Tuotteen pituus, mm
    1200
  • HALKAISIJA, MM
    60

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun