Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
CT-PARST

CT PUTKITUHKAKUPIN UPOTETTAVA PYLVÄS, RST

Upotettava pylväs CT-sarjan seinätuhkakupeille, kuten CT-AWRST. Omaan pylvääseen kiinnitettynä tuhkakuppi voidaan tarvittaessa sijoittaa itsenäisesti haluttuun paikkaan kauemmaksi seinistä tai katoksista. Pylväässä on kiinnitysreijät tuhkakuppia varten valmiina, joten erillisiä kiinnittimiä ei tarvita. Vakiovärit tummanharmaa RAL7024 ja tummanvihreä RAL6012 sekä RST. Ilmoita haluamasi väri tilattaessa. Tavallisesti pylväässä käytetään samaa väriä kuin itse tuhkakupissakin ja vakiovärien lisäksi tarjolla on useita erikoisvärejä lisämaksusta. Pylvään kanssa suosittelemme käytettäväksi upotettavaa betoniperustusjalkaa CT-C01, jolloin pylvään ja tuhkakupin asentaminen käy helposti kuoppa kaivamalla ja täyttämällä. Mitat 1200x60mm.
Ladattavat tiedostot

Tekniset tiedot

Suunnittelutiedostot

Tuotekuvat

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun