Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
J17461

CLASSIC POLKUPYÖRÄTELINE 6 PAIKKAA

Perinteinen kestosuosikki, vapaasti seisova pyöräteline, joka voidaan kiinnittää kovaan alustaan pulttaamalla tai syväperustusankkureilla. Tuoteperheen 4-, 5, ja 6-paikkaisia telineitä yhdistelemällä saadaan muodostettua halutun kokoisia laajojakin kokonaisuuksia. Pintakäsittelynä ja "värinä" sinkitys
KATEGORIA
Ladattavat tiedostot
Metalliosat
Sinkitty
* Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 30 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  2000
 • Tuotteen leveys, mm
  500
 • Tuotteen korkeus, mm
  350
 • Käyttäjien määrä
  0

Suunnittelutiedostot

Dokumentit

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  free_standing, ground_anchoring, surface_mounting
 • Asennusaika (1 hlö), h
  0
 • NETTOPAINO, KG
  26,32

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun