Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF8600M

BÅGEN PYÖRÄTELINE, Runkolukittava, Syvä- tai pinta-asennus

Tämän päivän trendin mukainen pyöräteline, johon pyörä lukitaan rungosta kiinni. Bågen on yksinkertaisen tyylikäs ja voidaan käyttää yksinään tai useamman telineen ryhmänä. Telineeseen kiinnitetään pyörät molemmin puolin ja suositeltava telineiden välinen etäisyys on 80-100 cm, jolloin yhdelle pyörälle jää 40-50 cm tila. Bågenista on kaksi asennusversiota; syväperusteinen betonivalulla asennettava ja pinta-asenteinen kovaan alustaan kiinni pultattava versio. Vakiovärit ovat musta RAL 9005, tummanvihreä RAL6012 ja tummanharmaa RAL7024.
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  330
 • Tuotteen leveys, mm
  50
 • Tuotteen korkeus, mm
  970
 • SUURIN OSA, MM
  1470
 • PAINAVIN OSA, KG
  9

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus, Pintaperustus
 • NETTOPAINO, KG
  8,917

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun