Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
NF7692

ASTRID GRILLI 1250MM

Puistoon, rannalle, pihalle ja kaikkialle julkisiin ulkotiloihin suunnitellut suuret grillit ovat halkaisijaltaan 1250 mm tai 800 mm, joten useammallekin grillaajalle löytyy tilaa. Lappsetin grillit on valmistettu 5 mm polttomaalatusta teräksestä ja ne kestävät niin grillikauden tulisen hehkun kuin talven paukkupakkasetkin. Väri on metallimusta ja grillit kiinnitetään alustaansa pinta-asennuksena tai syväperusteisena. Astrid-grillissä on suuri paistoritilä ja säilytystaso toisella reunalla. Polttopuut asetellaan ritilän alle.
KATEGORIA
Metalliosat
Musta puolimatta lämmönkestävä struktuurimaali
* * * Voimakkaasti kohonneiden polttoainekustannusten vuoksi lisäämme 2,8 % polttoainelisän laskun loppusummaan 2.5.2022 alkaen. Hinnat ovat listahintoja ja eivät sisällä tuotteen kasausta tai asennusta, alv 0 %. Rahtivapaasti Suomessa. Jos tilauksen arvo on alle 300 € (alv 0%), veloitamme pientoimituslisän 20 €.

Tekniset tiedot

 • Tuotteen pituus, mm
  1250
 • Tuotteen korkeus, mm
  650
 • HALKAISIJA, MM
  1250

Värit

Metalliosat
 • Musta puolimatta lämmönkestävä struktuurimaali Musta puolimatta lämmönkestävä struktuurimaali

Tietoa asennuksesta

 • Perustusvaihtoehdot
  Syväperustus, Asennus kiinnityslevyllä, Pintaperustus
 • NETTOPAINO, KG
  44,302

Asennusohjeet

Muuta tärkeää

Playcare

PlayCare -palvelu asentaa, huoltaa, pitää kunnossa ja tarkastaa Lappsetin lisäksi kaikki leikki- ja liikuntapaikat sekä niiden välineet Avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Switch it Switch It!

Tässä tuotteessa on lukematon määrä erilaisia yhdistelymahdollisuuksia. Valitse haluamasi värit, materiaalit ja elementit. SwitchIt! –vaihtoehtojen hyödyntäminen voi vaikuttaa tuotteen hintaan.
Teemme sinulle mieluusti tarjouksen asiakasräätälöidystä tuotteesta. 

Ota siis yhteyttä heti!

 

 

 

Siirry tuotehakuun