Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Esteetön liikunta-alue - No limits!

Lappsetin liikuntavälineet sopivat kaikille

Useat Lappsetin liikuntavälineistä on suunniteltu siten, että niitä on mahdollista käyttää pyörätuolista käsin. Välineissä on riittävästi tilaa liikkua. Tankoja sekä voimistelurenkaita on eri korkeuksilla, jolloin käyttö tuolista käsin on mahdollista. Etenkin aluesuunnitteluun panostamalla monet tuotteet on helppo saavuttaa pyörätuolilla, kun alusta on valittu oikein ja tuotteiden välille on jätetty käyttäjälle ja mahdolliselle avustajalle tarpeeksi tilaa. Vakiovärien joukossa on kirkkaita värivaihtoehtoja, joita käyttämällä saadaan voimakkaita kontrasteja. Näkövammaisia ajatellen, tämä lisää alueen selkeyttä ja parantaa turvallisuutta.

Rajoitteet ovat vain omassa päässä

Lappset testasi liikuntavälineitään yhteistyössä vammaisurheilijoiden Henry Mannin ja Aleksi Kirjosen kanssa. Henry ja Aleksi opiskelivat yhdessä liikuntaneuvojiksi Pajulahden urheiluopistolla. Opintojen jälkeen urheilijat ovat treenaamisen ohessa kehittäneet Facebook-yhteisöään ”Rajoitteet ovat vain omassa päässä”. Sivusto onkin kasvanut jo 40-tuhannen seuraajan kokoiseksi ja kylkeen on muodostunut firma nimeltä Toimintakaksikko TFP.

"Haluamme kannustaa muita ihmisiä ja viedä eteenpäin mottoamme "rajoitteet ovat vain omassa päässä" mm. videoidemme ja esiintymistemme kautta. Youtube -videoita olemme julkaisseet jo todella pitkään. Monta astetta ammattimaisempaan suuntaan siirryimme, kun kuvasimme dokumenttia Rullaten Rioon yhdessä Eero Juutin kanssa. Aleksilla tuli seinä vastaan matkalla Rioon, mutta Henkka pääsi finaaliin saakka ja sieltä kotiin tuomisiksi tuli 100m pronssi luokasta T34", urheilijat kertovat.

Alla kuvia ja videoita treeneistä, joissa malliurheilijamme näyttävä helppoja, mutta myös haastavia liikkeitä pyörätuolista käsin. 

 

Katso kaikki esteettömään käyttöön soveltuvat liikuntavälineet