Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Areenat ja pallopelit

Pallopelit ovat oiva esimerkki yhteisöllisestä kuntoilusta

Liikuntavälineet peliareenoille ja pallopeleihin on suunniteltu tuomaan hien pintaan ja innostuksen ilmoille. Pelin tuoksinassa aika menettää merkityksensä ja tuntemattomasta tulee joukkuetoveri.

Palloilu- ja areenavalikoimamme sisältää Ässä -areenat, ArcSport -monitoimikentät metalliset areenat, pannapeliin suunnitellut pyöreät metalliareenat, jalkapallomaalit ja koripallotelineet. 

Monitoimikentät ja -kaukalot soveltuvat lähes kaikkiin pallopeleihin. Perusversiona monitoimikentät soveltuvat erityisesti jalkapalloon, mutta lisävarusteiden avulla kenttä muuntuu tehokkaasti sopivaksi niin sählyyn, koripalloon kuin lentopalloonkin. Kenttien ulkonäkö soveltuu erinomaisesti melkein jokaiseen ympäristöön. Puinen rakenne kestää erinomaisesti säätä ja kovaa käyttöä. Suunnittelussa ei ole tingitty käyttäjäystävällisyydessä ja yksityiskohdat sisäänkäyntejä myöten on suunniteltu erittäin tarkoin. 

Lappset tarjoaa kodin ja koulun läheisyyteen monipuolisia lähiliikuntapaikkaratkaisuja. Lähiliikuntapaikoissa kaiken ikäiset voivat kokoontua, leikkiä ja liikkua ilman suorituspaineita. Lähiliikuntapaikka toimii kohtauspaikkana kolmelle sukupolvelle. Lähiliikuntapaikat sopivat vapaa-ajan liikuntaan, mukavaan yhdessäoloon, koululiikuntaan ja myös urheiluseurojen harjoituksiin. 

 

Katso kaikki areenat ja liikuntavälineet palloiluun
Tutustu valmiisiin kohteisiin