Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Lappsetin korkeat tornit
Finno tower

Lapset rakastavat kiipeilyä. Se on hauskaa, jännittävää ja korkealta maailma näyttää erilaiselta. Huipulle kiipeäminen on myös saavutus, joka tuottaa onnistumisen iloa. Kiipeily parantaa fyysistä voimaa, kehittää koordinaatiota ja vahvistaa lapsen itsetuntoa.

Jokaisen leikkipaikan suosituin leikkiväline on ehdottomasti korkea torni, jossa on useita kiipeilyelementtejä ja muita leikkitoiminnallisuuksia. Monipuolisen leikkiarvon lisäksi korkea torni toimii puiston maamerkkinä ja katseenvangitsijana. Floran korkeuksiin kohoavat taikatunturit saavat mielikuvituksen laukkaamaan ja Halo Cubicin päällekkäin ladotut kuutiot tuovat mieleen lapsuuden puumajat, joihin oli mukava kiivetä pitämän etsiväkerhon kokousta tai lukemaan sarjakuvia. 

Korkeat ja  monipuoliset leikkitornit sopivat monenelaiseen ympäristöön ja ne ovat myös erinomainen ratkaisu kapeisiin tai pieniin tiloihin. 

 

Tutustu Lappsetin korkeisiin tornituotteisiin
Anchor ID: Finno Towers, Name: Finno tornit

Korkealta näkee kauas!

Lappsetin klassinen leikkivälinetuotesarja Finno kohoaa korkeuksiin uusien Finno Skyline tornien voimin.

Leikkipuistojen suosituimpia leikkivälineitä ovat ehdottomasti tornit, joihin on mukava kiivetä leikkimään ja  katsoa ympäröivää maisemaa lintuperspektiivistä.  Finno Skyline City ja Finno Skyline Town ovat korkeita torneja (6 ja 8 metriä), joiden verkkoseinien sisältä voit tutkia ympäristöä turvallisesti. Läpinäkyvät lattia- ja seinäpaneelit, isot tubeliu’ut, aktiviteettiseinät ja monet muut toiminteet tarjoavat jännittävää tekemistä kaikenikäisille.

 

Tutustu Finnon huikeisiin torneihin
Anchor ID: Flora Towers, Name: Flora tornit

Floran Taikatornit kutsuvat seikkailuun!

Floran Taikatornit ovat huikeita vartiotorneja ja puiston ehdottomia katseenvangitsijoita.

 Näissä luonnon innoittamissa Flora-torneissa on mukava kiipeillä. piilotella ja leikkiä erilaisia leikkejä. Taikatunturi, Loitsukukkula ja ja Velhovaara tuovat tarinat eloon ja laittavat mielikuvituksen liikkeelle. Unohtumaton seikkailu voi alkaa!

 

Astu maagiseen seikkailuun
Anchor ID: Videos, Name: Videot
Anna ilon tarttua!
Anchor ID: Halo Cubic, Name: Halo Cubic

Halo Cubic - Leikkipuiston moderni puumaja ja monumentti

Halo Cubic on toiminnallinen maamerkki ja jokaisen leikkijän unelma puumaja.

Olemme varmaan kaikki lapsena haaveilleet omasta puumajasta.  Puumaja on kuin linnake, jossa voi leikkä tai sateisena päivänä vain viettää aikaa ja vaikkapa lukea lempikirjaa. Lappsetin Halo Cubic -leikkiväline sai innostuksensa puumajoista. Cubicin sisällä on useita leikkitoiminnallisuuksia. Moduulimaisen rakenteen vuoksi, Cubicin muuntelumahdollisuudet ovat miltei rajattomat. 

 

Laitetaanko projekti käyntiin?
Anchor ID: Wall-Holla, Name: Wall-Holla

Tilaa säästävä Wall-Holla

Wall-Holla on jännittävä leikkikeskus useassa kerroksessa.

Jos tilaa leikkipuistoille on vähän, ratkaisu on kapeaan tilaan mainiosti soveltuva Wall-Holla.  Teräksisen verkon sisällä värikkäät, nauhamaiset leikkitelineen tasot luikertelevat päällekkäin. Tasot yhdessä muiden kiipeilyelementtien kanssa muodostavat verkoston, jossa voi edetä useita reittejä pitkin. Wall-Hollan moderni ja leikkisä design sopii erityisen hyvin kaupunkiympäristöön. 

 

Säästä tilaa ja hanki oma Wall-Holla
Anchor ID: Products, Name: Tuotteet
Korkeat tornituotteet
Etkö löydä etsimääsi vakiotuotteistamme?
Etsitkö jotain uniikkia?
Lappset Premium
Lappset Premium
Vain mielikuvitus on rajana!
Aika olla luova
Anchor ID: References, Name: Referenssit
Inspiroidu valmiista kohteistamme
Anchor ID: kysy-lisaa, Name: Ota yhteyttä