Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
UUTUUS! HALO CUBIC
">

Lapsena moni meistä haaveili omasta puumajasta. Halu katsoa ympäristöä uudesta kulmasta ja viettää aikaa korkealla puussa saattoi innostaa huikeisiin rakennussuorituksiin. Puumaja onkin toiminut Halo-tuoteperheen Cubic-leikkipaikkavälineiden innoittajana. Halo Cubic on turvallinen, jännittävä ja kaunis tuotesarja, joka muuntautuu täydellisesti jokaiseen tarpeeseen.

Matka puumajaan vaatii ponnisteluja. Se on kuin matka oksalta oksalle, uusiin seikkailuihin. Linnunpesäkeinussa lapset istuvat kuin linnunpoikaset pesässään. Kun leikit on leikitty, on aika palata maan tasalle tuubiliukumäkeä alas liukuen. Leikin ohessa lasten motoriset, sosiaaliset, kognitiiviset ja emotionaaliset taidot kehittyvät kuin huomaamatta.

Modulaariset Cubic-leikkipaikkavälineet muuntuvat helposti mitä erilaisimpiin komboihin ja väreihin leikkijöiden turvallisuudesta tinkimättä. Uudet tuotteet ovat EU:n leikkipaikkavälineitä koskevan turvastandardi EN 1176 mukaisia, kotimaisia avainlipputuotteita. Cubic-sarjan leikkipaikkavälineet täydentävät Lappsetin skandinaavista muotokieltä omaavaa Halo-tuoteperhettä, joka palkittiin German Design Award -muotoilupalkinnolla vuonna 2016.

Cubic on urbaanin leikkipuiston komein puumaja, ohittamaton maamerkki ja varsinainen tilaihme
Halo-tuotteet
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!

Leikkivälineitä kaikille lapsille jokaiseen kohteeseen