Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Parkourin tavoitteena on jatkuva liike

Parkour on luovaa liikettä, kehonhallintaa ja vuorovaikutusta ympäristön kanssa.

Parkourissa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen ja liikkumisessa hyödynnetään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita. Lajin parhaita puolia on, että sen harrastamisen voi aloittaa missä ja milloin vain. Aloittamiseen ei myöskään vaadita aiempaa liikunnallista taustaa. Harjoittelu aloitetaan pienistä ja yksinkertaisista asioista, joiden toistamisen kautta edetetään haasteellisempiin ja monimutkaisempiin liikkeisiin. Motiivi liikkeiden tekemiseen pysyy kuitenkin muuttumattomana: parkouraamisen tulee olla ensisijaisesti hauskaa.

Lappsetin Parkour-liikuntavälineistä koottu alue tarjoaa harrastajille lajin vaatimusten mukaan toteutetun harjoittelupaikan, jolla liikkeiden hiominen on varmasti turvallista ja sallittua. Koska parkour-alue tarjoaa haasteita myös edistyneemmille, se tukee tavalla myös lajiin olennaisesti kuuluvaa yhteisöllisyyttä. Eritasoisten harrastajien kokoontuessa yhteen voivat pidemmälle ehtineet toimia esimerkkeinä nuoremmille myös muutoin kuin parkourin osalta.

MyDesign auttaa suunnitelemaan juuri sopivan alueen

Parkour-alueiden suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitettävä välineiden etäisyyksiin ja niiden sijaintiin toisiinsa nähden.

Parkour-alueen suunnittelu on mainio mahdollisuus käynnistää yhteistyö lähialueen parkourharrastajien kanssa. Jos yhteistyö tuntuu työläältä, voi alueelle valita valmiiksi kootuista kokonaisuuksista sopivan. Alueen suunnittelussa voit myös kääntyä Lappsetin MyDesignin puoleen, jossa suunnittelijat tekevät tiivistä yhteistyötä parkour-ammattilaisten kanssa.

 

Katso kaikki Cloxx Parkour -välineet
Lisätietoa
COLOURS_PAGE_LIST_IMAGE_01.jpg
Värit

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden värimaailma.

Lue lisää
MATERIALS_PAGE_LIST_IMAGE_01.jpg
Materiaalit

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden materiaalitietoa.

Lue lisää
WARRANTIES_ICON_01.png
Takuu

Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden takuutiedot.

Lue lisää
ICON_RAHTIVAPAASTI_01.png
Toimitus, asennus ja huolto

Hyödyllistä tietoa Lappsetin leikki-, liikunta- ja puistokalusteiden toimituksesta, asennuksesta ja huollosta.

Lue lisää