Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Interaktiivinen leikki ja liikunta
">
Lasten ja nuorten tapa viettää vapaa-aikaa on muuttunut ja tietokoneet, tabletit sekä älypuhelimet ovat tulleet osaksi arkea. Interaktiiviset leikki- ja liikuntavälineet vastaavat haasteeseen ja kannustavat sekä aktivoivat digisukupolven leikkimään ja liikkumaan! Katso alla olevilta videoilta, miten välineet liikuttavat eri tavoin.

Interaktiivisten leikkivälineiden osaamiskeskus sijaitsee Hollannin tytäryhtiössämme, Yalp Lappsetilla. Yritys aloitti tutkimus- ja kehitystyön jo vuonna 2006, ja on sen jälkeen toimittanut interaktiivisia tuotteita useisiin maihin ollen toimialansa markkinajohtaja.

Lue lisää interaktiivisten leikki- ja liikuntavälineiden ideologiasta Yalpin sivuilta https://www.yalpinteractive.com/
Sutu palloseinä

Sutu on interaktiivinen palloseinä, joka sisältää iskuherkkiä paneeleita, jotka mittaavat ja reagoivat pallon osumiin. Välkkyvät LED-valot ja kaiuttimet antavat pelaajille palautetta ja kannustusta. Vakiona mukana on ainakin 10 erilaista peliä. Hauskassa Sutussa useat haastavat pelit motivoivat käyttäjiä liikkumaan, harjoittelemaan ja kehittämään taitojaan. Sutu houkuttelee ulos myös lapsia ja nuoria, jotka eivät välttämättä ole kiinnostuneita perinteisistä joukkuelajeista. Sutu on erinomainen myös jalkapallotaitojen kehittämiseen, ja se yleensä se voidaan asentaa myös olemassa olevan areenan yhteyteen.

 

Lataa Yalp App Sutulle!

Sutuun on saatavilla nyt myös sovellus, jonka avulla pelaajat voivat kilpailla muita vastaan maailmanlaajuisesti.

  • PELAA Sutu jalkapallopeliä keräten pisteitä.
  • KILPAILE muita pelaajia vastaan maailmanlaajuisesti.
  • KEHITÄ taitojasi keräämällä merkkejä. 

Lataa sovellus App Storesta tai Google Playstoresta klikkaamalla alla olevaa linkkiä. 

Apple-store-2.pngGoogle-play-store.png

Sona tanssikaari

Sona on interaktiivinen pelijärjestelmä, jossa käytetään liikettä ja ääntä. Suuren oranssin kaaren yllä oleva liikekamera rekisteröi pelaajien liikkeet erityisesti suunnitellulla pelialustalla. Liikkumalla voi pelata eri pelejä. Palautteen antoon peleissä käytetään musiikkia ja ääniä. Näin pelaamisesta tulee ainutkertaista! Lapset voivat pelata yhdessä päästäkseen korkeammille tasoille, kisata tanssikisassa tai saada kuulumaan erilaisia ääniä vain huvin vuoksi! Yhdeksän erilaista peliä takaavat pitkäaikaisen peli-ilon. Teemapuistoihin asennetut Sonat ovat koko perheen suosikkeja, kun sekä lapset että vanhemmat viettävät aikaa musiikin pyörteissä.

Oikeilla musiikkivalinnoilla Sonasta saa myös senioreille sopivan liikuntapaikan. Ensimmäinen Senior Sona on asennettu Helsingin Taavetinpuistoon, jossa leikkimielisen ja liikunnallisen kilpailun ääressä ikäihmiset voivat nauttia raittiista ulkoilmasta ja musiikista innostavien pelien avulla.

Fono dj-pöytä

Fono Dj-pöydällä nuoret voivat soittaa musiikkia matkapuhelimesta tai mp3-soittimesta. Dj-pöytä toimii vahvistimena ja kuka tahansa voi miksata musiikkia kuten oikea Dj. Hauskan Dj -pöydän takana jokainen voi soittaa lempikappaleitaan. Kaiuttimista kantautuvat rytmit viihdyttävät kaiteille kerääntyneitä kavereita ja myös tanssiminen on mahdollista.

Fono DJ-konsepti voitti kansainvälisesti arvostetun Red Dot Award 2014 –muotoilupalkinnon. Kansainvälisistä asiantuntijoista koostuva raati palkitsi Fono-konseptin sen poikkeuksellisen toiminnallisen, kestävän ja modernin muotoilun ansiosta.

Memo - liiku, leiki, opi!
Memo on leikillistä oppimista, liikuntaa ja yhdessätekemistä raikkaassa ulkoilmassa! Memon avulla voidaan pelata useita erilaisia hauskoja ja liikunnallisia pelejä sekä erilaisia matematiikka- ja muistipelejä, jotka saavat aivosolut töihin. Se sopiikin erittäin hyvin esimerkiksi koulujen pihoille. Pelaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi uusia pelejä kehitetään koko ajan lisää. Ne päivittyvät Memoihin automaattisesti, sisäänrakennetun langattoman nettiyhteyden avulla. Memo on loistava valinta koulujen pihoille, julkisiin puistoihin tai lomakohteisiin. Se on uutuus, joka houkuttelee isoja ryhmiä liikkumaan -ja sopii mainiosti myös yksin pelattavaksi. Memo on vapaasti käytettävissä ja esteettömästi saavutettavissa. Siinä on pelejä sekä liikuntaan että aivojumppaan.
Toro peliareena

Toro on monikäyttöinen interaktiivinen urheiluareena. Toroon on yhdistetty kaikkien suosituimpien joukkuelajien parhaat puolet kompaktiin ja vauhdikkaaseen pakettiin. Toro ei ole kuitenkaan mikään tavallinen urheiluareena, vaan suosituimpia urheilulajeja, kuten jalkapalloa tai salibandyä on mahdollista pelata aivan uudella tavalla.  Torossa on aina ainakin kuusi peliä valmiina, ja uusia kehitellään koko ajan lisää. 

Tutustu valmiisiin kohteisiin
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!