Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Onnistuminen on ilomme!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemapuistojen valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi kilpa- ja harrasteurheilun ympäristöt sekä puisto- ja kadunkalusteet. Lappsetin tuotteita viedään yli 60 maahan, Eurooppaan, Lähi-Itään, Kanadaan, Aasiaan, Australiaan ja Pohjois-Amerikkaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin. 

Lappset -konserni muodostuu 15 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa,  Hollannissa, Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on yhteensä noin 450 eri alan asiantuntijaa. 

Avoimet työpaikat

Alla olevasta luettelosta löydät tällä hetkellä julkaistut avoimet työpaikat. Mikäli et löydä sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen tai tilata työpaikkavahdin.

 

 

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Lue lisää työnhakijarekisterin tietosuojaselosteesta

 

Kannattaa seurata meitä myös Facebookissa ja LinkedIn:ssä, niin kuulet uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa!