Products
No search results
All search results
Content
No search results
All search results
Tue kestävää kehitystä viisailla valinnoilla
10 hyvää tekoa

Rovaniemellä Korkalovaaran koulun oppilaskunnan idean pohjalta valmistui ennennäkemätön, kenties maailman ensimmäinen ulkoluokkatila, joka tuottaa itse tarvitsemansa energian aurinkopaneelien avulla. Lappset auttoi suunnittelussa, tuotteiden ja alustan valinnassa sekä itse ulkoluokan asentamisessa.
Kaikilla Suomessa valmistettaville tuotteilla on Avainlippu-tunnus.
Lappsetin Rovaniemen tehtaan dieselkäyttöiset trukit vaihtuvat vaiheittain sähkökäyttöisiin trukkeihin, joita on jo kuusi käytössä
Lappilaiset yritykset tarvitsevat kansainvälisen liiketoiminnan osaavaa, kieli- ja kulttuuritaitoisia osaajia, minkä vuoksi Lappset on tukemassa Lapin ammattikorkeakoulun varainhankintaa 5000 € lahjoituksella.
Emme hyväksy lapsityövoiman tai pakkotyövoiman käyttöä missään muodossa omassa toiminnassamme emmekä hankintaketjuumme kuuluvien toiminnassa.
Huomioimme tuotteidemme suunnittelussa myös erilaisia rajoitteita omaavien ihmisten tarpeet (Design for All, Inclusive Design).
Toimintamme on pitkäjänteistä, mikä vahvistaa hyvinvoinnin kumuloitumisen ympäröivään yhteiskuntaan.
Ympäristöasioiden hallinta ja kestävän kehityksen tukeminen ovat keskeinen osa Lappsetin laatua ja toimintafilosofiaa.
Lappsetin tuotteet suunnitellaan, valmistetaan, pakataan ja kuljetetaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen. Pitkäikäisiä ja kierrätettäviä materiaaleja käyttämällä säästämme raaka-aineita, energiaa ja kuljetusten aiheuttamia päästöjä. Tuotteiden suunniteltu käyttöikä on vähintään 15 vuotta.
Vastuullisuusuutisia
Facts and figures
100 %Renewable energy
ValueTitle
ValueTitle
ValueTitle
ValueTitle
ValueTitle
Vastuullisuus on geeneissämme

hotspot 1

content comes here

Hotspot 2

content comes here

Hotspot 3

Content

Hotspot 4

Content
x
">