Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Puuosat

Käyttämämme puumateriaali on PEFC™ sertifioitua, pohjoista mäntyä. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta puu säilyttää muotonsa myös ajan kuluessa. Osa liikuntavälineiden puuosista kuultokäsitellään ja lakataan, kuten esimerkiksi Fitness-tuoteryhmän puuosien eri sävyt.

Metalliosat

Metalliosat ovat joko ruostumatonta, kuumasinkittyä tai LappCoat-käsiteltyä terästä. Teräsosat kestävät erinomaisesti säätä ja ovat ulkonäöltään viimeisteltyjä. Gym-tuoteryhmän liikkuvat osat on kuulalaakeroitu ja laakeroinnit on kestovoideltu, joten ne eivät ne tarvitse säännöllistä huoltoa.

Korkeapainelaminaattilevyt (HPL)

Levyinä käytämme kestäviä ja laadukkaita korkeapainelaminaatteja.

Lappsetin tuotekyltti

Kaikissa tuotteissamme on Lappsetin tuotekyltti. Kyltistä selviää tuotteen tarkka malli, jolloin varaosien ja huollon tilaaminen on helppoa.

Kumimatto

Kiipeily- ja tasopinnoilla sekä pallonheittoseinissä on levyosien pintaan liimattu erityisesti ulkokäyttöön tarkoitettu EPDM–kumirouhemattoa, joka parantaa pitoa ja lisää näin ollen käytettävyyttä.

Köydet ja verkot

Verkoissa käyttämämme köydet ovat teräsvahvistettuja. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia. Kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja, ja suurille kulmamuutoksille altistuvissa liitoksissa nivelleltyjä kiinnikkeitä.

Battling ropes 081255M

Neliöpunottua mustaa polyamidia, halkaisija 32mm, pituus 15,7m. Köyden päissä on kahvat sekä 2 kpl varkaudenestolukituksia. Battling ropes-tuotteen köydet eivät ole teräsvahvistettuja, jotta tuotteen käyttö on sujuvaa.

Kiipeilyotteet

Kiipeilyotteet ovat hiekkakivimateriaalista puristettuja ja suunniteltu nimenomaan seinäkiipeilytarkoitukseen. Ne ovat pitäviä ja tuntuvat aidolta kivimateriaalilta.

Muovipinnoite

Muovipinnoite on polyeteenimuovia, joka kestää sään vaihtelut ja antaa tukevan pinnan.

Lisäosat

Käytämme vain laadukkaita lisäosia kaikissa tuotteissamme.