Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Puuosat

Käyttämämme puumateriaali on PEFC™ sertifioitua, pohjoista mäntyliimapuuta. Mm. runkotolpissa vahva sydänpuu on käännetty ulospäin, mikä vahvistaa tolpan kestävyyttä. Kosteusvaihtelusta johtuva puun eläminen on liimapuussa vähäisempää kuin massiivipuussa, minkä ansiosta puu säilyttää muotonsa myös ajan kuluessa.

Metalliosat 

Metalliosat ovat joko ruostumatonta terästä, anodisoitua tai maalattua alumiinia, kuumasinkittyä terästä tai LappCoat-käsiteltyä terästä. Metalliosat kestävät erinomaisesti säätä ja ovat ulkonäöltään viimeisteltyjä. 

Köydet ja verkot

Käyttämämme köydet ja verkot ovat teräsvahvistettuja. Ristiliitoksissa on käytetty ruostumattomia teräsliitoksia. Kiinnitysosissa on käytetty lujia muovilaatuja, ja suurille kulmamuutoksille altistuvissa liitoksissa nivelleltyjä kiinnikkeitä.

Korkeapainelaminaattilevyt  (HPL)

Levyinä käytämme kestäviä ja laadukkaita korkeapainelaminaatteja. Levyjen paksuus vaihtelee käyttökohteen mukaan, pääsääntöisesti seuraavasti: 
20 mm: lattiat
15 mm: kiipeilyseinät, toimintoja sisältävät seinät, liukumäen lähtölevyt, kaiteet ja katot
10  mm: peliseinät, dekoratiiviset seinät

 

Lappsetin tuotekyltti 

Kaikissa tuotteissamme on Lappsetin tuotekyltti. Kyltistä selviää tuotteen tarkka malli, jolloin varaosien ja huollon tilaaminen on helppoa.

Kiipeilyotteet

Kiipeilyotteet ovat hiekkakivimateriaalista puristettuja ja suunniteltu nimenomaan seinäkiipeilytarkoitukseen. Ne ovat pitäviä ja tuntuvat aidolta kivimateriaalilta.

Keinun ketjut

Kaikkien keinuketjujen materiaalina on kiillotettu austeniittinen ruostumaton teräs. Langan vahvuus on 6 mm.

Keinulaakerit

Keinulaakerin päämateriaali on valettu ruostumaton teräs, joka on passivoitu korroosiota vastaan. Laakeri on äänetön ja erittäin kestävä sekä mekaanista että ympäristöolosuhteista aiheutuvaa rasitusta vastaan. Keinulaakerimme on markkinoiden kestävin, mistä kertoo äärimmäisen jämäkkä ja tukeva rakenne. Laakeri ei vaadi varsinaista huoltoa, mutta se on helppo irrottaa työkaluin esimerkiksi kausisäilytystä varten.

Keinun ketjujen suojat

Kaikkiin keinuistuimiimme kuuluvat aina muoviset ketjun suojat, jotka suojaavat lasta ja ovat miellyttävän tuntuiset käytössä. Muoviosat ovat kierrätettäviä.

Puuliukumäki teräspinnalla

Puuliu’un runko on monikerroslaminoitua liimapuuta, jonka päällimmäinen kerros on suojaavaa korkeapainelaminaattia. Tämä pidentää liu’un käyttöikää ja estää samalla tikkujen joutumista lasten käsiin. Liukupinta on 2 mm paksua, ruostumatonta terästä. Melutasoltaan matala puuliukumäki on huollettuna pitkäikäinen.

Muoviliukumäki 

Laadukas liukumäki on MD-PE-muovia. Liukumäessä käytetty muovi on Reach-määräysten mukainen eikä sisällä mitään terveydelle vaarallisia yhdisteitä. Muoviliuku on huoltovapaa, pinta pysyy viileänä auringossa. Se on iskunkestävä, ja lisäksi liu’un keskellä kulkevat urat helpottavat liu'un kuivumista vesisateen jälkeen. Tuote on kierrätettävä.

UV-suojattu muoviliuku on kevyt, mikä helpottaa liu’un kuljettamista ja asentamista.

Teräsliukumäki

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu liuku on optimaalinen valinta välineen ollessa kovassa käytössä ja myös silloin kun huollon tarve on minimoitava. Kestävä rakenne on käytännössä lähes tuhoutumaton, säilyen hyvänä vuosien ajan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu liukumateriaali on 2 mm paksua. Kaikki teräsrakenteet on TIG-hitsattu, kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin.

Tunnelit ja putkiliukumäet

Tunnelit ja putkiliukumäkien elementit ovat valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta muovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaihteluita sekä siihen kohdistuvia iskuja. Tunnelin osat ovat kierrätettäviä.

Jousikiikun spiraalijousi 

Suunnittelemamme spiraalijousi on liikuttanut lapsia jo yli 30 vuotta. Se on kestävää LappCoat-käsiteltyä terästä. Spiraalijousi ei liiku sivusuunnassa, jolloin siinä keinuminen on vauhdikasta ollen samalla turvallista. Liikesuunnan ansiosta turva-alue on pienempi. Jousen edestakainen liike tyynnyttää lasta.

Lappset multinivel

Multinivel mahdollistaa pyörivän liikkeen lisäksi tason kallistumisen ja tuo siten uuden funktion. Lisäksi suurempien tuotteiden nivelessä on turvallisuutta parantava jarru, joka pysäyttää pyörimisen käyttäjän pudotessa kyydistä.

Kiinnitystarvikkeet

Kiinnitystarvikkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai kuumasinkitystä teräksestä.

Asentajamme Aipan nimen perusteella nimetyt Ø8 mm ruostumattomat teräsruuvit ovat erityisesti suunniteltu asentamista helpottamaan. Ne eivät liu’u käytössä. Lisäksi ruuvin muoto on suunniteltu niin, että se vähentää puun halkeamista.

Rouhekumiosat

Lappset käyttää osassa tuotteita rouhekumista valmistettuja komponentteja. Komponentit ja komponenteissa käytettävä materiaali koostuu kumirakeista, jotka liimataan säänkestävällä liimalla. Rouhekumiosien materiaali on kierrätys-kumirouhetta ja luonnonkumimateriaalia.

Metallituotteiden liitospallot

Rungon liitospallot ja levykiinnikkeet on valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta lasikuituvahvistetusta polyamidimuovista, joka kestää hyvin lämpötilan ja sään vaihteluita sekä iskuja. 

Lisäosat

Käytämme vain laadukkaita lisäosia kaikissa tuotteissamme.