Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Käyttämämme puumateriaali on PEFC™-sertifioitua pohjoista mäntyä

Pakkanen saa purra ja helle paahtaa, mutta pohjoinen mänty kestää. Luonto puhuu materiaalivalintamme puolesta. Pohjoinen mänty on joutunut aina kestämään neljää vuodenaikaa ja niiden aikana äärilaidasta toiseen vaihtuvia olosuhteita. Se säilyy miellyttävänä käytössä säällä kuin säällä, koska se ei kuumene helteellä tai jäädy pakkasella. Mänty on lisäksi sekä taloudellisesti että ekologisesti kestävä materiaali. Sen käyttöiäksi on arvioitu 10–20 vuotta, kunhan ulkona sijaitsevissa telineissä käytetään kyllästettyä puuta ja ne huolletaan asianmukaisesti. Joistain puistoista voi löytää jopa yli kolmekymmentä vuotta sitten asennettuja tuotteitamme! 

 Kestävyyden lisäksi männyn tärkeä ominaisuus on sen ympäristöystävällisyys: raaka-aineena sen hiilijalanjälki on negatiivinen.  Käytämme ainoastaan sertifioiduista metsistä kaadettua puuta, mikä tarkoittaa sitä, että materiaali on varmistetusti ekologisesti tuotettua. Tällä hetkellä käyttämämme PEFC™-sertifikaatti on maailman käytetyin sertifikaatti ja sen voivat myöntää ainoastaan riippumattomat auditoijat. Lisäksi sertifioitujen metsien käyttöä seurataan tarkasti.

LappCoat - ainutlaatuinen käsittely metalliosille

LappCoat on Lappsetin kehittämä metalliosien käsittelymenetelmä. Olemme suunnitelleet sen erityisesti ulkovälineiden vaatimukset huomioiden. LappCoat-käsittely perustuu tekemäämme tutkimustyöhön, johon pohjaten olemme määritelleet tuotantoprosessin vaiheet, prosessissa käytettävät kemikaalit ja käsittelykerrosten paksuudet. LappCoat antaa tuotteiden metalliosille voittamattomat laadulliset ominaisuudet, kuten 10 vuoden takuun.

LappCoat-käsittely on nelivaiheinen. Käsittelyn viimeisissä vaiheissa metalliosat pohjamaalataan epoksimaalilla, joka suojaa ruosteelta ja korjaa pienet pintanaarmut itsekseen. LappCoat-pinnan viimeistelee polyesteripulverimaalaus, jonka ansiosta metalliosien pinta on miellyttävän tuntuinen, kiiltävä ja äärimmäisen kestävä. LappCoat-käsittelyn myötä myös värit pysyvät metalliosissa pitkään ja toistuvat raikkaina.

Ainutlaatuisen LappCoat-käsittelystä tekee prosessin tinkimätön toteutus ja tuotannon laadun valvonta. Kaikki LappCoat-käsittelyn vaiheet on auditoitu yksityiskohtia myöten. Lopputuloksen varmistamiseksi olemme auditoineet myös kaikkien LappCoat-käsittelyyn materiaaleja tuottavien alihankkijoiden prosessit.

FINNO_220064M_SWING_FRAME.jpg
Leikkivälineet

Leikkivälineissä käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita ja turvallisia.

Lue lisää
Reference_Finland_Pori_Sport_2015.jpg
Liikuntavälineet

Kestävät ja käyttötarkoitukseen sopivat materiaalit takaavat liikuntavälineidemme korkean laadun.

Lue lisää
Puutarhapenkki ulos Lappset
Puisto- ja kadunkalusteet

Puistokalusteiden ja tarvikkeiden tulee kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita.

Lue lisää
Lappset_package.jpg
Materiaalien kierrätys

Lappsetin tuotepakkaukset ja elinkaaren lopussa olevat tuotteet voidaan kierrättää ja/tai käyttää hyödyksi energiana.

Lue lisää
Turvallisuus-, ympäristö- ja laatusertifikaatit
Lue lisää