Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Kiitos, että valitsit suomalaisen avainlipputuotteen!   avainlippu_sininen_rgb.png

Oikein huollettuna laadukas tuotteesi kestää käyttöä useita vuosia. Suunnittelemme ja valmistamme leikki- ja liikuntavälineet turvallisiksi huomioiden käyttäjien ikäluokan ja arvioiden riskit voimassa olevien standardien mukaan. Muistathan, että omistaja on vastuussa leikki- ja liikuntavälineen ja sen ympäristön huollosta. 

 

Tilaa alla olevalla lomakkeella huolto-opas sähköpostiisi 

Onhan PlayCare® elinkaaripalvelut jo tuttuja?
PlayCare_logo

PlayCare® elinkaaripalvelu asentaa, tarkastaa ja huoltaa kaikki piha- ja puistokalusteet alan parhaalla ammattitaidolla. PlayCare-palvelut kattavat Lappsetin tuotteiden lisäksi kaikkien valmistajien tuotteiden asennus-, tarkastus-, huolto- ja kunnostuspalvelut maksimoiden tuotteiden elinkaaren. PlayCare Tarkastuspalveluissa kartoitetaan leikki- ja liikuntavälineiden tekninen kunto ja mahdolliset puutteet. Sertifioidut tarkastajamme varmistavat, että leikkipaikat, liikuntapaikat ja monitoimikentät, skeittipuistot sekä yleiset alueet ovat nykyaikaisia ja riittävän turvallisia. Kuntotarkastukseen kuuluu myös leikkialueen korjausehdotus kustannusarvioineen. Voit valita neljästä erilaisesta tarkastuspalvelusta: vuotuinen tarkastus, toiminnallinen tarkastus ja käyttöönottotarkastus sekä turva-alustan tarkastus (HIC-testaus).

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!