Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

PlayCare

Palvelee koko leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaren ajan kaikkialla Suomessa.

www.playcare.fi
Tarkastus

Kuntotarkastuksessa kartoitetaan leikki- ja liikuntavälineiden tekninen kunto ja mahdolliset puutteet.

Vaaratilanteita voi ennaltaehkäistä tehokkaasti säännöllisellä turvatarkastuksella ja korjaamalla raportissa mainitut puutteet. Jos ei-toivottu onnettomuus sattuu, turvallisuudesta on lopulta aina vastuussa leikki- ja liikuntapaikan omistaja. Nuku yösi rauhassa kun olet tarkastanut alueen turvallisuuden ammattilaisten avulla.

Lue lisää www.playcare.fi
Asennus

Kattavin asennuspalvelumme huolehtii välineiden kasauksesta, tarvittavista maatöistä, turva-alustoista, alueen viimeistelystä, käyttöönottotarkastuksesta ja koko projektin hallinnoinnista.

Puiston rakentamiseen liittyy monia eri vaiheita, joita ei välttämättä aina osaa ennakoida ja kokonaiskustannus voi sen vuoksi yllättää. Vuosien kokemuksella varmistamme sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen ilman ikäviä yllätyksiä.

Lue lisää www.playcare.fi
Kasaus

Tarvitsetko apua kasauksessa? Leikki- ja liikuntavälineiden kokoamiseen liittyy usein mieltä askarruttavia kysymyksiä turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Kokeneet ammattiasentajamme osaavat huomioida välineen asennusjärjestykseen ja mitoitukseen liittyvät asiat luonnostaan. Varmistamme, että välineiden asennuskorkeudet ja perustusten syvyys ovat työselostuksen mukaisia ja välineisiin suunnitellut kallistukset, esimerkiksi liukumäissä ja rampeissa, ovat turvastandardin mukaiset.

Uusi Elämä

Uusi Elämä -palvelu herättää nuutuneen leikki- ja liikunta-alueen henkiin ja palauttaa virikkeellisyyden, kun nykyinen piha ei vastaa enää tämän päivän tarpeita ja vaatimuksia.

Palvelun avulla leikkialueen käyttöikä pitenee ja ympäröivän alueen viihtyisyys, vetovoimaisuus ja käyttöaste kasvavat. Ennen kaikkea pihan turvallisuus paranee ja tuotteiden elinikä jatkuu merkittävästi, mikä johtaa esimerkiksi kiinteistön arvonnousuun ja houkuttelevuuteen. Uusi Elämä -palvelu on myös oiva vaihtoehto puiston täysin uudelleen rakentamiselle. Palvelun avulla käytät puiston uudistamiseen vain murto-osan siitä rahasta, mikä kuluisi uusien välineiden ostoon. 

Lue lisää www.playcare.fi
Alustojen puhdistus

Puhdistamme likaantuneet, kuluneet ja vanhat tekonurmialustat sekä hiekka-, hake- ja sorapintaiset alustat. Puhdistuksen jälkeen erilaiset alustat ovat jälleen lähes uuden veroiset, turvanormien mukaiset, roskattomat ja mukavat käyttää.

Hiekka-, hake- ja sorapintaiset alustat puhdistetaan, sekoitetaan, ilmataan ja pehmennetään koko turva-alustan syvyydeltä, jopa 40 cm:n saakka. Puhdistuksen yhteydessä poistamme roskat, kivet ja muut alustaan kuulumattomat irtomateriaalit. Siistimme tarvittaessa turva-alustan nurmirajaukset. Alustan puhdistuspalvelu soveltuu uimarannoille, rantalentopallokentille, leikki- ja liikunta-alueille, pituushyppypaikoille ja urheilukentille.

Lue lisää www.playcare.fi
HIC-testi

Leikki- ja liikunta-alue tarvitsee aina käyttötarkoitukseensa sopivan alustamateriaalin, jolla on erittäin suuri merkitys koko alueen käyttöturvallisuudelle.

Kunnossa oleva turva-alusta antaa suojaa putoamisen varalta, vähentää kaatumis- tai liukastumisriskejä ja voi toimia myös maisemallisena tai ohjaavana elementtinä aluekokonaisuudessa. Mittauksen avulla varmistat, että alusta täyttää turvallisuusvaatimukset ja vastaavasti vältät turhia investointeja alustojen uusimiseen.

Lue lisää www.playcare.fi
Huolto ja varaosat

Leikkivälineet vaativat ammattitaitoista huoltoa toimiakseen luotettavasti ja turvallisesti.

Huoltopalvelumme on saatavissa Lappset-tuotteille ja muiden valmistajien välineille. Palvelumme takaa alkuperäiset ja laitteisiin sopivat varaosat sekä ammattiasentajat. Huolto yhdistettynä tarkastuspalveluun on huoleton ratkaisu etenkin useista kiinteistöistä ja puistoista vastaaville henkilöille.

Lue lisää www.playcare.fi
Referenssit
PlayCare lukuina
28 436Huollettua, asennettua ja Uuden Elämän saanutta leikki- ja liikunta-aluetta
40 393Tehtyä tarkastusta