Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Haluaisitko Oona Tolppasen mukaan suunnittelemaan liikunta-aluetta?

Oona Tolppanen on liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen. Urheilu on ollut Oonan elämäntapa jo varhaisesta lapsuudesta lähtien. Hänen lajitaustansa on monipuolinen aina karatesta rugbyyn saakka. Oona työskentelee pääsääntöisesti valmentajana, puhujana ja kouluttajana sekä bloggaajana. Hän on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja (AMK) ja on käynyt lisäksi lukuisia täydentäviä koulutuksia niin liikunnan kuin puhumisen saralla. Oona on kirjoittanut hyvinvointikirjan Terve ja vahva minä! ja toiminut Safiirina vuoden 2017 Gladiaattoreissa. Oona kirjoittaa suosittua fitoona.com-blogia.

Nyt Sinulla on mahdollisuus saada Oona mukaan liikunta-alueen suunnitteluun!

Oona ohjaa ammatikseen monentasoisia liikkujia. Oonan avulla liikunta-alueen suunnittelussa tarkastellaan alueen kohderyhmää, käyttäjien tarpeita ja pyritään tuotevalintojen avulla luomaan paras mahdollinen liikunta-alue budjetin rajoissa. Suunnittelupalveluun kuuluu 1-2 tapaamista yhdessä Oonan ja Lappsetin aluemyyntipäällikön kanssa.

Oona voi myös mahdollisuuksien mukaan osallistua puiston avajaisiin.

Palvelu on suunnattu ensisijaisesti kunnille, kaupungeille ja suunnittelutoimistoille. Oonan mahdollinen osallistuminen suunnitteluun arvioidaan tapauskohtaisesti. 
Kerro meille projektistasi

Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti liikunta-alueprojektistasi.

Tutustu Oonan blogikirjoituksiin