Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Turva-alustojen asentajia ja turva-alustojen kunnossapitotyöntekijöitä

Oletko energinen rakennus- tai viheralan osaaja? Tule kanssamme luomaan hauskoja ja turvallisia toimintaympäristöjä, jotka auttavat ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna!

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Leikki- ja liikunta-alueiden TURVA-ALUSTOJEN ASENTAJIA ja TURVA-ALUSTOJEN KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ PlayCaren huipputiimiin Helsinkiin

Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella ja työllistää sesonkina yli 30 viheralan ammattilaista. PlayCare –palvelumme huolehtii tuotteiden asennukset, tarkastukset, huollot ja kunnostustyöt avaimet käteen -periaatteella.

 

 

Turva-alustojen asentajana keskeisiin tehtäviisi kuuluu:

 • Leikki- ja liikunta-alueiden valettavan turva-alustan asennukset
 • Toimit tarvittaessa alustanpuhdistustiimissä, joka puhdistaa leikki- ja liikuntapaikkojen alustoja tehden niistä lähes uudenveroisia, turvanormien mukaisia ja mukavia käyttää.

Turva-alustojen kunnossapitotyöntekijänä keskeisiin tehtäviisi kuuluu:

 • Puhdistat Sandmaster –koneella tekonurmi- ja kumialustoja sekä hiekka-, hake- ja sorapintaisia alustoja, minkä jälkeen ne ovat lähes uuden veroiset, turvanormien mukaiset, roskattomat ja mukavat käyttää

Odotamme sinulta:

 • Olet opiskellut teknistä alaa, viherrakentamista, muuta soveltuvaa alaa tai sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä

 • Motivaatiota oppia ja kehittyä uusissa työtehtävissä

 • Hyvää fyysistä kuntoa

 • Ajokorttiluokka B

 • Suomen kielen osaamista

Eduksi katsotaan:

 • Kokemus valettavan turva-alustan asennuksista, viherrakentamisesta tai kunnossapidon tehtävistä.

 • Koneiden tuntemus ja pienkoneen tekniikan hallinta erityisesti alustojen puhdistustehtävissä.

 • Työskentelytapasi on vastuuntuntoinen: tartut työhön oma-aloitteisesti ja ripein ottein.

 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, asiakaslähtöinen asenne ja pyrit työssäsi laadukkaaseen lopputulokseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja vaihtelevan työn erilaisissa sisä- ja ulkokohteissamme

 • Perheyrityksen lämminhenkisen ilmapiirin ja tekemisen meiningin

 • Liikuntaedut, muun muassa mahdollisuuden treenata työntekijöidemme omalla ulkoliikunta-alueella


Työpaikan sijainti: Torpparinmäentie 4, 00690 Helsinki. Tehtävät edellyttävät matkustamisvalmiutta kotimaassa. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kestävät marraskuun loppuun saakka. Osalla asentajista on mahdollisuus tehtävän vakinaistamiseen kauden jälkeen.

Jos kiinnostuit tehtävistä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.3.2019 osoitteeseen
hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon työpaikasta. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävistä antaa Työpäällikkö Kimmo Laitinen, Puh. +358 40 667 0816. Kimmo on tavoitettavissa perjantaina 1.3. klo 9 – 10 ja torstaina 7.3. klo 14 – 15.

Lisätietoa PlayCaresta löytyy: www.playcare.fi ja alustanpuhdistuspalvelusta: https://www.playcare.fi/Palvelut/Alustojen-puhdistus.

www.lappset.fi @LappsetGroup #lappset


ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset -konserni muodostuu 15 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.


@LappsetGroup #lappset

Luomme asiakkaillemme mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla asiakkaidemme kaikki leikki- ja liikuntavälineet alan parhaalla ammattitaidolla

Tutustu PlayCareen!

">