Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Haluaisitko viettää ensi kesän mukavissa ja monipuolisissa ulkoilmatehtävissä? Tule mukaan mahtavaan porukkaamme!

 Etsimme Helsinkiin PlayCare –palveluihin sesonkityöntekijöitä

 Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella. PlayCare –palvelumme huolehtii leikki- ja liikunta-alueiden tuotteiden asennukset, huollot, tarkastukset, kunnostukset ja varaosat avaimet käteen –periaatteella, valmistajasta riippumatta. Uutuutena tarjoamme myös urheilukenttien elinkaaripalvelut.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat erilaiset leikki- ja liikuntapaikkojen ylläpidon ja huollon tehtävät. Annamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtäviisi, joten etsimämme osaaja voi olla niin kokenut ammattilainen kuin vasta-alkajakin.

 Odotamme sinulta:

  • Positiivista asennetta ja halua uuden oppimiseen
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Ajokortti on eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vaihtelevan työn erilaisissa sisä- ja ulkokohteissamme
  • Mukavan työyhteisön ja liikuntaedut, muun muassa mahdollisuuden treenata työntekijöidemme omalla ulkoliikunta-alueella
  • Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen osana kasvavaa kansainvälistä konsernia

Työsuhde on määräaikainen ja kesto on sovittavissa toukokuulta syyskuun loppuun. Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Kimmo Laitinen kimmo.laitinen@lappset.com.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 22.4. osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Kerro hakemuksessasi, milloin olisit käytettävissä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten mitä nopeammin kuulemme sinusta sen parempi!

 Työpaikan sijainti: Torpparinmäentie 4, 00690 Helsinki.

 Lisätietoa Lappsetista yrityksenä löytyy nettisivuiltamme: http://www.lappset.fi/Lappset-yrityksena

 ja asennuspalveluista PlayCaren nettisivuilta: https://playcare.fi/Palvelut/Asennus

 

www.lappset.fi @LappsetGroup #lappset

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset -konserni muodostuu 15 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.

">