Palvelukoordinaattori

Sinä positiivinen ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, tule mahtavaan joukkoomme viemään leikki- ja liikuntapaikat uudelle tasolle! 


Haemme PALVELUKOORDINAATTORIA Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Palvelukoordinaattorina toimit tukitehtävissä PlayCare-elinkaaripalveluidemme tiimissä. Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella.  Asiakkaidemme ja tiimisi lisäksi olet yhteydessä yrityksen sisäisiin sidosryhmiin: koko Suomen kattavaan myyntitiimiin, tuotantoon ja tytäryhtiöihimme. Sinulla on joustava palveluasenne sekä intohimoa myyntiin ja asiakaspalveluun. Tartut reippaasti ja oma-aloitteisesti tehtäviin vieden ne loppuun asti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt priorisoimaan työtehtäviä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireisessä työtahdissa.

Keskeiset tehtävät:

  • Asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse
  • Tarjousten ja tilausten käsittely
  • Toimitusten koordinointi
  • Laskutusasioiden hoitaminen

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on etu
  • Suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • Hyviä yhteistyö-ja vuorovaikutustaitoja

Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisena osana kansainvälistä konsernia. Moderni toimistomme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, jonne on hyvät julkiset liikenneyhteydet.

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkaaripalveluiden Yksikön Päällikkö Tommi Törmänen tommi.tormanen@lappset.com
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 8.10.2018 HRD Specialist Emma Sorjoselle osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon avoimesta työpaikasta. Voit myös liittää hakemukseen videoesittelyn itsestäsi.

 

playcare_posa2_transparent.png

Luomme asiakkaillemme mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla asiakkaidemme kaikki leikki- ja liikuntavälineet alan parhaalla ammattitaidolla

Tutustu PlayCareen! 

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin.
Lappset -konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 360 henkilöä.

@LappsetGroup #lappset

">