Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
MYYNTIKOORDINAATTORI

Sinä positiivinen ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, tule mahtavaan joukkoomme viemään leikki- ja liikuntapaikat uudelle tasolle!

Haemme MYYNTIKOORDINAATTORIA Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen

Myyntikoordinaattorina toimit asiakaspalvelun ja myynnin tukitehtävissä asiakaspalvelutiimissä, aluemyyntipäällikön tiimiparina. Asiakkaidemme ja tiimisi lisäksi olet yhteydessä yrityksen sisäisiin sidosryhmiin: koko Suomen kattavaan myyntitiimiin, tuotantoon ja tytäryhtiöihimme. Sinulla on joustava palveluasenne sekä intohimoa myyntiin ja asiakaspalveluun. Tartut reippaasti ja oma-aloitteisesti tehtäviin vieden ne loppuun asti. Sinulla on erittäin hyvä paineensietokyky ja pystyt priorisoimaan työtehtäviä. Säilytät positiivisen asenteen ja hyvän huumorintajun myös kiireisessä työtahdissa. Omaat ratkaisukeskeisen asenteen ja suhtaudut itsesi ja asioiden kehittämiseen ennakkoluulottomasti. 

Keskeiset tehtävät:
- Asiakaspalvelu puhelimessa ja sähköpostitse
- Tarjousten ja tilausten käsittely
- Toimitusten koordinointi
- Laskutusasioiden hoitaminen
 
Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
- Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä on etu
- Suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi)
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta
 
Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedut sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä asiakaspalvelun ammattilaisena osana kansainvälistä konsernia. Lappset on lämminhenkinen perheyritys, jossa iloitaan onnistumisista yhdessä!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa kotimaan asiakaspalvelun tiimiesimies Maarit Pyykkö +358 40 512 5637. Maarit on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 16.1. klo 13−15 ja torstaina 17.1. klo 13−14.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 27.1.2019 HRD Specialist Emma Sorjoselle osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon avoimesta työpaikasta. Voit myös liittää hakemukseen videoesittelyn itsestäsi. 

Lisätietoa Lappsetista löydät nettisivuiltamme: www.lappset.fi

@LappsetGroup #lappset
 

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.

">
Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme kertovat mitä Lappset heille merkitsee.

 

Seuraa meitä somessa ja kuule uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa: