Mekaniikkasuunnittelija

Tule onnistumaan kanssamme!

Haemme MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA Lappset Group Oy:n suunnitteluyksikköön Rovaniemelle

Mekaniikkasuunnittelija toimii erilaisissa tuotekehitys- ja asiakasprojekteissa osana osaavaa suunnittelutiimiä ja työskentelee yhdessä muotoilijoiden ja muiden suunnittelijoiden kanssa. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toimimaan erilaisissa kansainvälisissä projekteissa. Mekaniikkasuunnittelijanamme pääset tyypillisesti osallistumaan projektiin alusta loppuun saakka ja näet konkreettisesti työsi tuloksen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
vähintään insinööritason koulutus konesuunnittelusta, puutekniikasta tai muulta soveltuvalta alalta
kokemusta erilaisista mekaniikkasuunnittelutehtävistä
materiaalituntemusta käyttämistämme pääraaka-aineista: muovista, metallista ja puusta sekä syvällisempi tuntemus jostakin näistä materiaalista
erilaisten valmistustekniikoiden tuntemusta
kokemusta ideoiden tuotannollistamisesta prototyyppien avulla yhteistyössä tuotannon edustajien kanssa
hyvä englannin kielen taito suullisesti ja kirjallisesti
hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot

Arvostamme myös teknistä harrastuneisuutta ja aitoa kiinnostusta teknisten haasteiden ratkaisemiseen. Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedut ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi osana kansainvälistä konsernia.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 4.11. osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa Design & Engineering Manager Antti Jokelainen antti.jokelainen@lappset.com, puh+358 40 540 9149. Antti on puhelimitse tavoitettavissa tiistaina 16.10. klo 12 – 13, maanantaina 22.10. klo 9 – 10 ja tiistaina 30.10. klo 15 – 16. 

@LappsetGroup #lappset

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.
Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.

@LappsetGroup #lappset

">