Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Matkalaskujen käsittelijä

 

Sinä aktiivinen taloushallinnon osaaja, tule kanssamme liikuttamaan miljoonia ihmisiä päivittäin! 

  
Haemme MATKALASKUJEN KÄSITTELIJÄÄ konsernin laskentatiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu matkalaskujen tarkastus ja käsittely sekä muut taloushallinnon tehtävät. Tuet myös muuta organisaatiota IFS:n matkalaskuohjelman - käytössä. 

Arvostamme kirjanpitotaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä viestintätaitoja, organisointikykyä sekä sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. 

Työskentelyotteesi on aktiivinen ja vastuuntuntoinen. Ymmärrät matkalaskuihin liittyvän verotuksen (ennakkoperintä ja arvonlisäverotus). Muu taloushallinnon kokemus on ehdoton etu. Olet esimerkiksi vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheen taloushallinnon opiskelija.

Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon osaajana osana voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä konsernia. Lappset on lämminhenkinen perheyritys, jossa iloitaan onnistumisista yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Inkeri Vaarala puh. 0207 750100. Inkeri on parhaiten tavoitettavissa maanantaina 14.1. klo 15-16 ja perjantaina 17.1. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera pikaisesti osoitteeseen hakemukset@lappset.com, kuitenkin viimeistään 25.01.2019 mennessä. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon avoimesta työpaikasta.

Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja on vuoden määräaikainen työsuhde. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

www.lappset.fiwww.lappset.com @LappsetGroup #lappset

 

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.

 
">

 

Seuraa meitä somessa ja kuule uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa: