Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Leikki- ja liikuntapaikkojen tarkastaja
Oletko energinen tuloksentekijä, joka nauttii monipuolisesta työstä ja uuden oppimisesta? Tule kanssamme luomaan hauskoja ja turvallisia toimintaympäristöjä, jotka auttavat ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna!

 

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme LEIKKI- JA LIIKUNTAPAIKKOJEN TARKASTAJAA Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

 

Tehtävässäsi hoidat leikki- ja liikuntavälineiden kunto- ja turvatarkastuksia sekä huoltotoimintaa. Lisäksi toimit PlayCare -palveluiden myyntitiimissä, keskittyen elinkaaripalveluiden myyntiin. 

Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare on markkinajohtaja Suomessa yli 40 000 tehdyllä tarkastuksella. PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella ja työllistää sesonkina yli 30 viheralan ammattilaista. Tarkastuspalvelujen sertifioidut tarkastajamme huolehtivat, että leikkipaikat, liikuntapaikat ja monitoimikentät, skeittipuistot sekä yleiset alueet ovat voimassaolevien turvastandardien mukaisia. Kuntotarkastukseen kuuluu myös leikkialueen korjausehdotus kustannusarvioineen.

Odotamme sinulta:

  • Hyviä kädentaitoja
  • Myyntihenkisyyttä
  • Hyviä It-taitoja
  • Suomen kielen taitoa
  • Muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on etu

Eduksi katsotaan:

  • Leikkivälineiden ja varaosien tuntemus
  • Leikkivälineiden tarkastus-, huolto- ja asennuskokemus
  • Leikki- ja lähiliikuntapaikkojen tarkastajakoulutus
  • Kokemus myyntityöstä
Arvostamme ennen kaikkea motivoitunutta asennetta ja oppimiskykyä. Sinut koulutetaan tehtävään ja saat tueksesi kokeneet mentorit. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän eteenpäin suuntautuneessa työyhteisössä. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää niin toimintoja kuin omaa osaamistasi Lappset on lämminhenkinen perheyritys, jossa iloitaan onnistumisista yhdessä.
Helsingin toimipisteemme sijaitsee Torpparinmäessä. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta työn niin vaatiessa.
 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.2.2019 HRD Specialist Emma Sorjoselle osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Mitä nopeammin kuulemme sinusta sen parempi, sillä hakemusten läpikäyminen aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Ari-Pekka Paksuniemi +358 40 6484 002. Ari-Pekka on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 13.2. klo 9 – 11 tai torstaina 21.2. klo 14 – 16. 

Tutustu tarkemmin Lappset PlayCareen ja tarkastuspalveluihin.

 

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

 Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.

">
Tällä videolla työntekijämme ja yhteistyökumppanimme kertovat, mitä he ajattelevat Lappsetista.
">

 

TARKASTUSPALVELU

PlayCare Tarkastuspalveluissa kartoitetaan leikki- ja liikuntavälineiden tekninen kunto ja mahdolliset puutteet. Sertifioidut tarkastajamme tarkastavat, että leikkipaikat, liikuntapaikat ja monitoimikentät, skeittipuistot sekä yleiset alueet ovat nykyaikaisia ja voimassaolevien turvastandardien mukaisia. Kuntotarkastukseen kuuluu myös leikkialueen korjausehdotus kustannusarvioineen. Asiakas voi valita kolmesta erilaisesta tarkastuspalvelusta: vuotuinen tarkastus, toiminnallinen tarkastus ja käyttöönottotarkastus sekä turva-alustan tarkastus (HIC-testaus).

 

Seuraa meitä somessa ja kuule uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa: