Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Kaivinkoneenkuljettaja

 

Oletko energinen tuloksentekijä, joka nauttii ulkoilmasta ja vaihtuvista työkohteista? Tule kanssamme luomaan hauskoja ja turvallisia toimintaympäristöjä, jotka auttavat ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna!

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme KAIVINKONEENKULJETTAJAA Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen PlayCare -elinkaaripalveluihin

Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella ja työllistää sesonkina yli 30 viheralan ammattilaista. PlayCare –palvelumme huolehtii tuotteiden asennukset, tarkastukset, huollot ja kunnostustyöt avaimet käteen -periaatteella.

Kaivinkonekuskin tehtävien lisäksi työ sisältää myös tarvittaessa muiden maanrakennustyökoneiden käyttöä, sekä leikki- ja liikuntavälineiden asennusta.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta kaivinkoneen ja kuorma-auton käytöstä
  • Ammattipätevyyttä ja voimassa olevaa C- ajokorttia
  • Hyviä kädentaitoja
  • Suomen kielen taitoa
  • Muu kielitaito, erityisesti englannin kielen taito, on etu

Eduksi katsotaan:

  • Leikkivälineiden ja varaosien tuntemus
  • Leikkivälineiden tuntemus ja asennuskokemus

Voit olla alalla konkari tai vastavalmistunut. Arvostamme ennen kaikkea motivoitunutta asennetta ja oppimiskykyä. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän eteenpäin suuntautuneessa työyhteisössä. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää niin toimintoja kuin omaa osaamistasi osana voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä konsernia. Lappset on lämminhenkinen perheyritys, jossa iloitaan onnistumisista yhdessä.

Helsingin toimipisteemme sijaitsee Torpparinmäessä. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta työn niin vaatiessa.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 24.3.2019 osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Työ alkaa sopimuksen mukaan aikavälillä 1.4- 15.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.3.2019 saakka työpäällikkö Ari-Pekka Paksuniemi +358 40 6484 002 ja 4.3.2019 alkaen työpäällikkö Mika Simola +358 40 8343 913.

 

Lisätietoa Lappsetin PlayCare –palveluista löytyy myös nettisivuilta www.playcare.fi.

 

www.lappset.fi @LappsetGroup #lappset

 


ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset -konserni muodostuu 15 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.


@LappsetGroup #lappset

Luomme asiakkaillemme mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla asiakkaidemme kaikki leikki- ja liikuntavälineet alan parhaalla ammattitaidolla

Tutustu PlayCareen!

">