Products
No search results
All search results
Content
No search results
All search results
Group Financial Controller

Oletko kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka nauttii prosessien kehittämisestä ja työskentelystä kansainvälisessä toimintaympäristössä? Etsitkö energistä ja positiivista työympäristöä, jossa saat vastuun lisäksi myös vapautta ja pääset kehittämään itseäsi? Haluatko ottaa avainroolin kansainvälisessä kasvuyrityksessä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Controller! 

 Liiketoimintamme kasvaessa haemme uuteen tehtävään GROUP FINANCIAL CONTROLLERIA pääkonttorillemme Rovaniemelle

 Konsernin taloustiimin lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri maiden tytäryhtiöiden ja tilitoimistokumppaniemme kanssa. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu konsernilaskenta, raportointi, budjetointi, ennustaminen ja rahoitus. Yrityksemme kasvaa ja kansainvälistyy voimakkaasti, joten uusien toimintatapojen luominen ja aktiivinen kehittäminen ovat olennainen osa työtäsi.

 Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja/tai vastaavaa monipuolista kokemusta sekä selkeitä näyttöjä onnistumisista samantyyppisissä tehtävissä. Henkilönä olet analyyttinen ja pystyt kantamaan laaja-alaisen vastuun. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky keskittyä olennaiseen ovat perusta tehtävässä menestymiselle. Kansainvälisessä liiketoiminnassamme työkielinä ovat suomi ja englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi kansainvälisen kasvuyrityksen avainroolissa. Perheomisteisessa konsernissamme iloitaan onnistumisista yhdessä ja työssä tuletkin saamaan hyvän perehdytyksen sekä koko organisaation tuen onnistuaksesi!

 Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anne Uusitalo puh. +358 40 683 0628. Anne on parhaiten tavoitettavissa perjantaina 5.4. klo 13 – 15, keskiviikkona 10.4. klo 9 – 11. ja tiistaina 16.4. klo 14 – 16.

 Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera viimeistään 22.4. osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan siitä, mistä sait tiedon avoimesta tehtävästä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

www.lappset.com @LappsetGroup #lappset

ONNISTUMINEN ON ILOMME!

 Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Luomalla hauskoja, inspiroivia ja positiivisella tavalla yllättäviä toimintaympäristöjä autamme ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna. Pohjantähti 2020 –tavoitteemme mukaisesti haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta luomalla parhaat asiakas- ja loppukäyttäjäkokemukset.

Lappset -konserni muodostuu 15 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa, Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset -konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä.

">
">

Stay up to date with our latest news!