Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Leikki- ja liikuntavälineiden asentajia, varastotyöntekijä ja urheilukenttien kunnossapitotyöntekijöitä

Nautitko monipuolisesta asennus- tai kunnossapitotyöstä vaihtelevissa kohteissa sisällä ja ulkona? Tule luomaan kanssamme hauskoja ja turvallisia toimintaympäristöjä, jotka auttavat ihmisiä pysymään aktiivisina tänään ja voimaan paremmin huomenna!

Lappsetin palveluliiketoimintayksikkö PlayCare tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden elinkaaripalveluja vuosien kokemuksella. PlayCare –palvelumme huolehtii leikki- ja liikunta-alueiden tuotteiden asennukset, huollot, tarkastukset, kunnostukset ja varaosat avaimet käteen –periaatteella, valmistajasta riippumatta. Uutuutena tarjoamme myös urheilukenttien elinkaaripalvelut.

Tarjoamme sinulle: 
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn erilaisissa sisä- ja ulkokohteissamme
- Perheyrityksen lämminhenkisen ilmapiirin ja tekemisen meiningin
- Liikuntaedut, muun muassa mahdollisuuden treenata työntekijöidemme omalla ulkoliikunta-alueella
- Hyvät mahdollisuudet kehittyä oman alan osajana osana voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä konsernia

Odotamme sinulta:
- Hyviä kädentaitoja
- Paineensietokykyä ja joustavuutta
- Ajokorttia, kuorma-auton ajo-oikeus katsotaan eduksi; varastotyöntekijällä kokemus trukilla ajamisesta on etu
- Kokemus vastaavista tehtävistä on etu

Työpaikan sijainti: Torpparinmäentie 4, 00690 Helsinki. Asennus- ja kunnossapitotehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Suomessa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.3.2019 osoitteeseen hakemukset@lappset.com. Laittaisitko hakemukseen maininnan, mistä kuulit tehtävästä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja leikki- ja liikuntavälineiden asentajan sekä varastotyöntekijän tehtävistä antaa 19.2 - 28.2. välillä Työpäällikkö Kai Kyllönen, Puh. +358 40 759 6136. Kai on parhaiten tavoitettavissa torstaina 28.2. klo 14 - 16. Lisätiedot  4 – 8.3. välillä Työpäällikkö Mika Simola, Puh. +358 40 834 3913. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kestävät marraskuun loppuun saakka. Hyvällä asentajalla on mahdollisuus tehtävän vakinaistamiseen kauden jälkeen.

Lisätietoja urheilukenttien kunnossapitotyöntekijän tehtävästä antaa työpäällikkö Ari-Pekka Paksuniemi, Puh. +358 40 6484 002. Ari-Pekka on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 27.2. klo 13 – 14 ja tiistaina 5.3. klo 9 – 10. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhtikuussa ja kestää marraskuun loppuun saakka.

Lisätietoa PlayCaresta löytyy nettisivuilta: www.playcare.fi.

Asennuspalveluista: https://www.playcare.fi/Palvelut/Asennus.

www.lappset.fi @LappsetGroup #lappset
 
ONNISTUMINEN ON ILOMME!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään noin 50 maahan, Eurooppaan ja Aasiaan. Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö Suomessa ja tytäryhtiöt Hollannissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa , Virossa ja Kiinassa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 300 henkilöä ja Suomessa henkilöstöä on noin 200.

@LappsetGroup #lappset

Luomme asiakkaillemme mielenrauhaa ja kustannussäästöjä asentamalla, tarkastamalla ja huoltamalla asiakkaidemme kaikki leikki- ja liikuntavälineet alan parhaalla ammattitaidolla

Tutustu PlayCareen!

">