Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Onnistuminen on ilomme!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemapuistojen valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 55 maahan, Eurooppaan, Lähi-Itään, Kanadaan, Aasiaan ja Australiaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin. 

Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa,  Hollannissa, Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä. 

Avoimet työpaikat
tyon_touhussa.jpg
Kesätyötä Lappsetilla

Haemme sesonkityöntekijöitä Rovaniemen tehtaalle erilaisiin tuotannon tehtäviin. Ole nopea, sillä tehtävät täytetään sopivien osaajien löydyttyä!

Lue lisää
Ota yhteyttä banneri.jpg
Asentaja, varastotyöntekijä ja kunnossapitotyöntekijät

Etsimme leikki- ja liikuntavälineiden asentajia, varastotyöntekijää ja urheilukenttien kunnossapitotyöntekijöitä määräaikaisiin tehtäviin PlayCare –palveluihin Helsinkiin. Haku päättyy 10.3.2019.

Lue lisää
2017_GAMMELBACKAN_PÄIVÄKOTI.jpg
Leikki- ja liikuntapaikkojen tarkastaja

Haemme leikki- ja liikuntapaikkojen tarkastajaa vakituiseen tehtävään Helsinkiin. Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.2.2019.

Lue lisää

Kiitos mielenkiinnosta Lappset Group Oy:tä kohtaan. Mikäli et löytänyt sopivaa avointa tehtävää  ja olet kiinnostunut työstä Lappsetilla, voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen hakemukset@lappset.com.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Lue lisää työnhakijarekisterin tietosuojaselosteesta

 

Kannattaa myös seurata meitä Facebookissa ja LinkedIn:ssä, niin kuulet uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa!