Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Onnistuminen on ilomme!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemapuistojen valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi kilpa- ja harrasteurheilun ympäristöt sekä puisto- ja kadunkalusteet. Lappsetin tuotteita viedään yli 60 maahan, Eurooppaan, Lähi-Itään, Kanadaan, Aasiaan, Australiaan ja Pohjois-Amerikkaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin. 

Lappset on perheomisteinen osakeyhtiö. Lappsetin konsernin muodostavat emoyhtiö ja yhdeksän tytäryhtiötä kahdeksassa eri maassa (Suomi, Alankomaat (Yalp), Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Viro ja Yhdysvallat). Konsernin tytäryhtiöitä Suomessa ovat Lappset Finance Oy ja Fantasia Works Oy. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 200.

Avoimet työpaikat

Alla olevasta luettelosta löydät tällä hetkellä julkaistut avoimet työpaikat. Mikäli et löydä sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen tai tilata työpaikkavahdin.

 

 

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Lue lisää työnhakijarekisterin tietosuojaselosteesta

 

Kannattaa seurata meitä myös Facebookissa ja LinkedIn:ssä, niin kuulet uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa!