Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Onnistuminen on ilomme!

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä teemapuistojen valmistajista, jonka tuotteet ja ratkaisut tukevat kaiken ikäisten ihmisten hyvinvointia leikin ja liikunnan avulla. Lappsetin tuotteita viedään yli 55 maahan, Eurooppaan, Lähi-Itään, Kanadaan, Aasiaan ja Australiaan. Tuotteemme liikuttavat miljoonia ihmisiä päivittäin. 

Lappset -konserni muodostuu 14 tytäryhtiöstä yhdeksässä eri maassa: Suomessa,  Hollannissa, Britanniassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Virossa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Pääkonttori on Rovaniemellä. Lappset-konsernin palveluksessa on noin 400 henkilöä. 

Avoimet työpaikat
rekry_20160704_Lappset_UK_PeterRabbit.jpg
Group Financial Controller

Liiketoimintamme kasvaessa haemme uuteen tehtävään GROUP FINANCIAL CONTROLLERIA pääkonttorillemme Rovaniemelle. Hae tehtävää 22.4. mennessä.

Lue lisää
Tarkastus vuositarkastus.jpg
PlayCare sesonkityöntekijä

Etsimme Helsinkiin PlayCare –palveluihin sesonkityöntekijöitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 22.4.

Lue lisää

Kiitos mielenkiinnosta Lappset Group Oy:tä kohtaan. Mikäli et löytänyt sopivaa avointa tehtävää  ja olet kiinnostunut työstä Lappsetilla, voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen hakemukset@lappset.com.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Lue lisää työnhakijarekisterin tietosuojaselosteesta

 

Kannattaa myös seurata meitä Facebookissa ja LinkedIn:ssä, niin kuulet uusista työpaikoista ensimmäisten joukossa!