Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset

Lappset haastaa kaikki leikkimään ja liikkumaan

Ota haaste vastaan ja suorita Lappsetin 50 leikkisää ja hauskaa tehtävää ja osallistu näin Lappsetin 50-vuotis juhlavuoden juhlintaan.

 

Lappset on valmistanut leikkivälineitä jo 50 vuotta.

Aika menee siivillä kun on hauskaa!

Tänä vuonna on syytä juhlaan, sillä Lappset on jo 50 vuoden ajan innostanut ja inspiroinut ihmisiä leikkimään ja liikkumaan ympäri maailman.  

Vuonna 1970 Antero Ikäheimo huomasi, ettei lapsilla ollut leikkipaikkoja ja hän perusti leikkipaikkavälineitä valmistavan perheyrityksen. Nykyään Lappset on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista ja koemme suurta ylpeyttä siitä, että olemme edistämässä kaikenikäisten ihmisten hyvinvointia.

 

 

Tule mukaan juhlistamaan 50-vuotista taivaltamme!

Milloin olet viimeksi laskenut liukumäestä tai keinunut? Entä onnistuuko sinulta kuperkeikka? Mitä jos poikkeaisitkin lenkiltäsi lähiliikuntapuistoon tekemään muutaman harjoituksen? Tai milloin vain istahdit puiston penkille ja hengitit syvään?

Toivomme, että sinäkin olet mukana juhlistamassa 50-vuotis taivaltamme. Leikkimielinen Lappset Haaste sisältää 50 leikkiin, liikkumiseen ja ulkoilmaelämään liittyvää hauskaa tehtävää, joiden parissa viihtyvät kaikenikäiset lapsista senioreihin. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan haluamme haasteen avulla innostaa ihmisiä liikkumaan ulkona ja viettämään aikaa yhdessä.  Tehtävät ovat yksinkertaisia ja tyyli on vapaa!

Halutessasi voit jakaa kuvia tai videoita osallistumisestasi käyttämällä hashtageja:
#lappsetchallenge #lappsethaaste #lappset50

Julkaisemme jakamaanne sisältöä sosiaalisen median kanavissamme ja  tällä nettisivulla.

Kampanjan säännöt

 

Huomio! Jotkut tehtävät ovat ristiriidassa voimassa olevien liikkumisrajoitusten kanssa. Suorita kyseiset tehtävät myöhemmin, kun se on mahdollista. 

Anchor ID: flocklerForm, Name: Lisää kuva
Lähetä kuva
Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa tietoa leikkiä, liikuntaa ja ulkotiloja koskevista aiheista sekä muista Lappsetin ajankohtaisista tiedotteista. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä.
Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme.

Mikäli kiinnostuit, liity alla postituslistallemme!