Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Lataa esite liikkuville kouluille

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme materiaalin antamaasi osoitteeseen automaattisesti.

AKTIIVINEN KOULU - LIIKUNNASTA NAUTTIVAT LAPSET JA NUORET

Välituntiliikunta on useimmille lapsille tärkein ja jopa ainoa liikunnan harrastamisen muoto. Koulupihojen tuleekin olla liikuntaan inspiroivia paikkoja, joissa jokainen lapsi voi kokea onnistumisen riemua eri lajien parissa. Varhaisiällä aloitettu aktiivinen liikkuminen varmistaa usein myös liikunnallisen aktiivisuuden vanhempana.

Lappset Group Oy on valmistanut leikki- ja liikuntapaikkavälineitä jo lähes 50 vuotta. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, aina yksittäisistä rekkitangoista monipuolisiin ulossuunniteltuihin kuntosaleihin asti. Toimimme innovatiivisesti ja tuomme markkinoille uusia ja mielenkiintoisia välineitä, trendejä ja uusia lajeja mukaillen. Meille Lappsetilla on tärkeää, että jokainen lapsi ja nuori saa mahdollisuuden kokea liikunnallista riemua vuoden jokaisena päivänä.

Lappset tukee omassa roolissaan kuntien ja koulujen Liikkuva koulu -toimintaa.

PlayCare asentaa, tarkastaa ja huoltaa ammattitaidolla

Tarvitsetteko apua leikki- ja liikuntavälineiden asennuksessa?

Osaava ja ammattitaitoinen PlayCare -elinkaaripalveluiden henkilökunta on käytettävissä myös Liikkuvien koulujen projekteissa. Saat tarjouksen asennuksesta Lappsetin kautta. PlayCare asentaa, tarkastaa ja huoltaa kaikkien välinevalmistajien tuotteet.

Motoriikkaradat ja kiipeilytelineet

Kiipeilytelineet tarjoavat oivan vaihtoehdon perinteisille sisävoimisteluvälineille. Tikkaita ja verkkoja kiivetessä lapsi käyttää kaikkia raajojaan, jolloin oman kehon hahmotus harjaantuu. 
Monipuoliset ja kiinnostavat alueet ja telineet aktivoivat sekä tytöt että pojat liikkumaan! 

Ratamaiset kiipeilyreitit

Ratamaiset kiipeilytelineet ovat nousseet suureen suosioon ja motorisen harjoittelun lisäksi ne mahdollistavat erilaiset leikit, kuten esimerkiksi Seuraa johtajaa ja Maahan ei saa koskea. Kiipeillessään ja liikkuessaan lapsi kehittää samaan aikaan sekä tasapainoa että kehonhallintaa. Liikkeen ja leikin avulla lapsi tulee jatkuvasti paremmin tietoiseksi itsestään ja omista kyvyistään.

">

Kehonpainoharjoittelu

Fitness ja Street Workout -tuotteista kootut radat mahdollistavat monipuolisen harjoittelun laajalle ikäryhmälle. Harjoittelu koostuu pääsääntöisesti omankehonpainolla tehdyistä liikkeistä, jotka voi suorittaa ratamaisesti tai tehden pitempikestoisia liikkeitä yhdessä välineessä kerrallaan. Ratamaisessa harjoittelussa yhdistyvät ketteryys, voima, kestävyys, motoriikka ja monet muut fyysiset ominaisuudet, joiden kehittäminen on elintärkeää etenkin nuorella iällä.

Palloilu 

Pallo on aina  ollut yksi suosituimmista liikuntavälineistä ja suosittu myös koulupihalla. Aktiivinen palloilu tulisi mahdollistaa sille varatulla tilalla koko pihan turvallisuuden säilyttämiseksi. Pallopelit tuovat hien pintaan ja innostuksen ilmoille. Pelien tuoksinassa aika menettää merkityksensä ja tuntemattomasta tulee joukkuetoveri.  Koripallotelineet, areenat ja palloiluseinät koulupihojen yhteydessä tuovat helposti virikkeellisyyttä välitunneille, unohtamatta pihan käyttöasteen kasvua myös kouluaikojen ulkopuolella. Erilaiset pallopelit sopivat laajalle ikäryhmälle niin alakoulun kuin yläkoulujenkin oppilaille. 

Inspiraatiota kouluympäristöjen suunnitteluun