Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Tasapainoilureittien suunnittelu - Webinaari
Tasapainoilureitti leikkialueella

Miten suunnitella tasapainoilureitti leikkialueelle?

Webinaari on nauhoitettu keskiviikkona 11.11. klo 10.15-10.45

Tasapainoilureittien suunnittelu nostaa esiin useita kysymyksiä tuotevalinnoista lähtien. Jotta tasapainoilureitti on sekä toimiva käytössä että turvallisesti suunniteltu, tuotevalintoihin ja sijoitteluun tulee kiinnittää erityistä huomiota. Webinaarin avulla pyritään helpottamaan tasapainoilureittien suunnittelua ja vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin aiheesta. 

Opit webinaarissa mm.:

  • Miten valita sopivat tuotteet?
  • Miten tuotteita voi sijoittaa?
  • Alustojen merkitys osana tasapainoilureittiä
  • Mitä yksityiskohtia suunnittelussa olisi hyvä huomioida?
 

 

Asiantuntijana webinaarissa

Webinaarin asiantuntijana toimii tuotesuunnittelija Jan Sundvik, joka työskentelee Lappsetin suunnittelussa ja tuotekehityksessä. Jan on koulutukseltaan taiteen maisteri ja hän on työskennellyt MyDesign -suunnittelijana vastaten asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin useiden vuosien ajan niin tuoteräätälöintien kuin aluesuunnitelmienkin osalta. Jan omaa vahvan osaamisen ja kokemuksen tasapainoilureittien ja oppimisympäristöjen suunnittelusta.

 

 
Anchor ID: Tilaanauhoite, Name: Tilaa nauhoite

Tilaa nauhoite 

Katso webinaarinauhoite itsellesi sopivana ajankohtana täyttämällä oheinen lomake. 

Käytämme kerättyä sähköpostiosoitetta markkinoinnin kohdentamisessa ja palvelujen kehittämisessä. Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesta tietosuojaselosteestamme