Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
#lappset @lappsetgroup
1.9.2021
Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry (SLA) ja Lappset Group haluavat antaa tunnustusta liikuntaympäristöjä kehittäville henkilöille, ja ovat yhdessä perustaneet uuden liikuntapaikkamestareille kohdennetun tunnustuspalkinnon. Se jaetaan ensimmäistä kertaa loppuvuodesta.
17.8.2021
Kansainvälisesti palkittu koulutusinnovaatio Yrityskylä laajenee joulukuussa Lappiin. Yli 80 % Lapin kuntien yhdeksäsluokkalaisista tutustuu Yrityskylässä talouteen, työelämään ja yrittäjyyteen ensimmäisen lukuvuoden aikana. Lappset on mukana yhtenä yrityksenä, johon ysiluokkalaiset pääsevät tutustumaan pelillisen oppimisen kautta.
1.7.2021
Kerava hakee uusia ideoita kulttuurihistoriallisesti ja maisemaltaan arvokkaan puistoalueen suunnitteluun ja toteutukseen rakennetun ympäristön opiskelijoille suunnatun Kivisillanpuiston ideakilpailun avulla. Kaupunki toivoo ideakilpailun tuovan luonnonmukaisia sekä kiertotaloutta ja kestävää liikkumista ja kehitystä tukevia ehdotuksia puisto- ja lähivirkistysalueelle, joka on osa vuoden 2024 Asuntomessuja. Lappset Group Oy:n kanssa järjestettävä ideakilpailu alkaa 1. heinäkuuta ja kilpailutyöt tulee jättää 3. tammikuuta 2022 mennessä.
14.6.2021
Myyntijohtaja Jens Lindgren on nimitetty Lappset Sweden AB:n toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta 2021 alkaen. Hän siirtyy uuteen työhönsä Ruotsin tytäryhtiön myyntijohtajan tehtävästä, jota hän on hoitanut kuluvan vuoden alusta lähtien. Jens Lindgrenillä on pitkä kokemus vaativista myynti- ja palveluliiketoiminnan kehittämistehtävistä Lappset-konsernin emoyhtiössä. Jens muuttaa syksyllä Enköpingiin ollakseen lähellä asiakkaita ja tytäryhtiön erinomaista tiimiä.
8.6.2021
Tunnustuspalkinnon saivat insinööri (AMK) Reko Paananen sekä liiketalouden opiskelija Anni Kuusela 8.6.2021 pidetyssä virtuaalisessa juhlatilaisuudessa.
31.5.2021
Kestävä kehitys on aina ollut lähellä sydäntämme, minkä vuoksi leikki- ja liikuntapaikkatuotteemme sekä puisto- ja kadunkalusteemme kestävät sukupolvelta toiselle. Entistä kestävämmän huomisen rakentamiseksi plemme päättäneet jatkaa puuosien takuuaikaa viidellä vuodella 10:sta vuodesta 15 vuoteen 1. kesäkuuta 2021 alkaen.
21.5.2021
Lappset ja Moomin Characters Oy aloittivat yhteistyön vuonna 2019. Moomin Play by Lappset on sarja valmiita muumiteemaisia leikkipaikkavälineitä. Nyt markkinoille ilmestyvä Nuuskamuikkuselle omistettu leikkikokonaisuus sisältää monipuolisen tornileikin, teltan ja tunnelin. Lisäksi alueeseen kuuluu erilaisia tasoja, jotka soveltuvat tasapainoiluun tai pöytä-ja istuintasoiksi. Alue voidaan sijoittaa myös Muumitalon piha –kokonaisuuden viereen. Tuotteet valmistetaan Rovaniemellä ja merkkinä suomalaisesta työstä niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.