Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
#lappset @lappsetgroup
14.6.2021
Myyntijohtaja Jens Lindgren on nimitetty Lappset Sweden AB:n toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta 2021 alkaen. Hän siirtyy uuteen työhönsä Ruotsin tytäryhtiön myyntijohtajan tehtävästä, jota hän on hoitanut kuluvan vuoden alusta lähtien. Jens Lindgrenillä on pitkä kokemus vaativista myynti- ja palveluliiketoiminnan kehittämistehtävistä Lappset-konsernin emoyhtiössä. Jens muuttaa syksyllä Enköpingiin ollakseen lähellä asiakkaita ja tytäryhtiön erinomaista tiimiä.
8.6.2021
Tunnustuspalkinnon saivat insinööri (AMK) Reko Paananen sekä liiketalouden opiskelija Anni Kuusela 8.6.2021 pidetyssä virtuaalisessa juhlatilaisuudessa.
31.5.2021
Kestävä kehitys on aina ollut lähellä sydäntämme, minkä vuoksi leikki- ja liikuntapaikkatuotteemme sekä puisto- ja kadunkalusteemme kestävät sukupolvelta toiselle. Entistä kestävämmän huomisen rakentamiseksi plemme päättäneet jatkaa puuosien takuuaikaa viidellä vuodella 10:sta vuodesta 15 vuoteen 1. kesäkuuta 2021 alkaen.
21.5.2021
Lappset ja Moomin Characters Oy aloittivat yhteistyön vuonna 2019. Moomin Play by Lappset on sarja valmiita muumiteemaisia leikkipaikkavälineitä. Nyt markkinoille ilmestyvä Nuuskamuikkuselle omistettu leikkikokonaisuus sisältää monipuolisen tornileikin, teltan ja tunnelin. Lisäksi alueeseen kuuluu erilaisia tasoja, jotka soveltuvat tasapainoiluun tai pöytä-ja istuintasoiksi. Alue voidaan sijoittaa myös Muumitalon piha –kokonaisuuden viereen. Tuotteet valmistetaan Rovaniemellä ja merkkinä suomalaisesta työstä niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.
5.5.2021
Yhteistyö alihankkijoiden ja raaka-ainetoimittajien kanssa on keskeinen osa Lappsetin menestymistä. Konsernin liikevaihdosta yli puolet syntyy hankintakustannusten kautta suorina materiaali- ja palveluhankintoina.
8.4.2021
Leikki- ja liikuntavälineiden sekä teemapuistojen markkinat olivat vahvassa kasvussa vuoden 2020 alkaessa, kunnes koronapandemian vaikutukset alkoivat näkyä toimialalla. Lappset-konsernin liikevaihto ja liikevoitto laskivat viime vuonna koronapandemian johdosta. Konsernin konsolidoitu liikevaihto oli 57,1 miljoonaa euroa tilikauden 2020 päättyessä, kun se vuonna 2019 ylsi 73 miljoonaan euroon. Liikevoitto kääntyi tappiolliseksi, kun se kaksi vuotta sitten oli selkeästi voitollinen, 3,9 miljoonaa euroa. Koronaviruksen aiheuttama maailmanlaajuinen tilanne taittoi erinomaiseen kasvuun lähteneen liiketoiminnan ja iski markkinoihin voimakkaasti koetellen eri markkina-alueita sekä asiakassegmenttejä voimakkaasti.
7.4.2021
KM Heli Koistinen aloittaa Lappset-konsernin People & Culture Managerina 8. huhtikuuta 2021. Hän kehittää ja luo kansainvälisiä henkilöstön kehittämisen prosesseja ja –käytänteitä (HRD). Heli raportoi People & Culture –johtaja Ann-Mari Tuomiselle.
24.3.2021
Lappset-konsernin toimi- ja tuotantotiloissa on asteittain siirrytty vihreään sähköön. Suomen toiminnoissa vihreän energian osuus sähköstä oli 100 % vuoden 2021 alusta alkaen. Ruotsin tehdas toimitiloineen ja Alankomaissa oleva tytäryhtiö Lappset Yalpin toimitilat ovat hyödyntäneet vihreää sähköä jo muutaman vuoden ajan. Lisäksi osana viime vuonna valmistunutta Viron tehtaan laajennusta vihreän sähkön osuutta päätettiin nostaa.