Arvoisat Lappsetin verkkosivujen käyttäjät!

Haluamme jakaa teille jännittäviä uutisia: työskentelemme tällä hetkellä verkkosivustomme kehittämisen parissa parantaaksemme sen käytettävyyttä sekä lisätäksemme inspiroivaa sisältöä. Muutoksia tehdessämme saatatte kohdata joitakin tilapäisiä ongelmia sivuston käytössä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestänne. Sivustouudistukset ovat nähtävissä pian, joten pysykää linjoilla ja nauttikaa selailusta!

Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
#lappset @lappsetgroup
10.5.2023
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO on luovuttanut suomalaiselle Lappset Group Oy:lle Finnish Sports Legacy tunnustuksen. Huomionosoituksen kunniaksi Lappset ja TAHTO ovat päättäneet jatkaa suuren suosion saanutta ulkokuntosalitempausta Olympiastadionilla.
13.4.2023
Suomalaiset yritykset ja yksityishenkilöt ovat yhdistäneet voimansa rakentaakseen ukrainalaisille lapsille leikkikentät Lviviin ja Kiovaan. Joy of Play -yhteistyön aloitteentekijä on Hartwallin perhe. Projektin pääkumppanit ovat Lappset ja lastenvaatemerkki Reima. Myös kymmenien muiden yritysten ja yksityisten lahjoitukset Ukrainaid-tukihankkeen kautta mahdollistavat näiden kahden leikkikentän rakentamisen.
16.3.2023
Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry (SLA) ja Lappset Group haluavat antaa tunnustusta liikuntaympäristöjä kehittäville henkilöille. Se jaetaan kolmatta kertaa loppuvuodesta. Ehdokkaiden ilmoittaminen tapahtuu SLA:n nettisivuilla olevan lomakkeen kautta maalis- ja elokuun välisenä aikana.
16.3.2023
Lappset-konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 66 miljoonaa euroa. Liikevoitto (Ebita) oli 3,5 MEUR. Konsernin nettotulos oli verojen ja goodwill-poistojen jälkeen 2,8 MEUR. Tulos oli yrityksen 53-vuotisen historian kolmanneksi paras.
9.2.2023
Diplomityössään Mykkänen käsittelee identiteettiä ja sen merkitystä maisema-arkkitehdeille. Stipendi luovutettiin Eetu Mykkäselle 8. helmikuuta 2023 Jyväskylässä pidettyjen Viherpäivien yhteydessä.
7.10.2022
Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n ja Lappset Group Oy:n yhdessä perustaman Vuoden liikuntapaikkamestari -tunnustuspalkinnon saa Espoossa Tapiolan urheilupuistossa toimiva liikuntapaikkamestari Markus Juvakoski. Palkinto jaettiin järjestyksessään toista kertaa Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n järjestämässä Olosuhdeseminaarissa Tampereella 6. lokakuuta 2022.