Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
#lappset @lappsetgroup
24.1.2020
Kuvataulu auttaa päiväkotilasten esteetöntä vuorovaikutusta, leikkiä ja osallisuutta. Hyvinkäällä päiväkotilasten mahdollisuuksia viestiä ajatuksiaan on parannettu kehittämällä ja ottamalla käyttöön kahden päiväkodin pihalle Lappset Group Oy:n kanssa suunnitellut kommunikointipisteet. Kommunikointipisteiden suunnittelu on toteutettu yhdessä toiminta- ja puheterapeuttien sekä päiväkotihenkilökunnan kanssa. Hyvinkään kaupungin edustajat esittelevät marraskuussa käyttöön otettua uutta konseptia EDUCA-messuilla Helsingissä perjantaina 24.1.2020.
15.1.2020
Viime vuoden syksyllä julkistettu aluesuunnittelun ideakilpailu on loppusuoralla. Lappsetin ja Imatran kaupungin yhteistyössä järjestämään kilpailuun jätettiin määräaikaan 7.1.2020 mennessä yhteensä 16 ehdotusta. Yleisöäänestys alkaa 16.1. ja päättyy 31.1.2020.
11.12.2019
Lappset Group Oy:n laatu- ja ympäristönhallintajärjestelmät sekä PEFC puun alkuperäketjun hallintaprosessi auditoitiin Kiwan toimesta lokakuun alussa. Rovaniemen tehdasta ja sen toimintaympäristöä koskeneen ulkoisen arviointiraportin tulokset olivat erinomaiset, eikä arviointitarkastelussa huomattu poikkeamia suhteessa järjestelmien vaatimuksiin. Vastuullisuuteen liittyvät asiat ja niiden kehittäminen nousivat erityisen positiivisesti esiin arviointiraportissa.