Tuotteet
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
Sisältö
Ei hakutuloksia
Kaikki hakutulokset
#lappset @lappsetgroup
1.12.2020
Lappset Group Oy aloittaa yhteistyön FightBack –henkilöbrändistään tunnetun freeskiurheilija Pekka Hyysalon kanssa. Hän toimii lähettiläänä Lappsetin uudelle tammikuussa 2021 julkaistavalle Sisu-tuotesarjalle. Pekka inspiroi ihmisiä ulkoliikunnan pariin oman tarinansa, persoonansa ja positiivisen sisun kautta.
9.11.2020
Tuoteturvallisuuteen liittyvien sertifikaattien saaminen edellyttää, että myös Lappsetin Rovaniemen tehdas auditoidaan vuosittain TüV:n toimesta. Rovaniemen tehtaan ulkopuolinen arviointi suoritettiin 8. lokakuuta 2020 onnistuneesti, ja tehdas läpäisi tarkastuksen kirkkaasti. Samalla Play Planetarium –tuotteen turvasertifikaatti hyväksyttiin yksittäisenä tuotesertifiointina.
15.9.2020
Lappset Group Oy ja Lapin ammattikorkeakoulu Oy ovat sopineet strategisia ja operatiivisia kehittämistavoitteita tukevasta kumppanuudesta ja yhteistyöstä. Yhteistyötä tullaan tekemään erityisesti rakentamisen, liikunnan ja kansainvälisen kaupan osaamisessa. Sopimus on voimassa tällä erää kolme vuotta, ja se astuu voimaan 1.1.2021.